Most már nekem is lelkiismeretfurdalásom van! Mit tegyek?
Csak az abaj, hogy már csecsemőkorban elkezdődik a felesleges gyógyszerezés, aztán meg kell nézni, mennyi sz@rt vesznek meg a patikában.
Egy kis nátha és egy zacskó"gyógyszer".
Az én párom szinte szóról szóra ugyanezt mondta. Annyival egészítette ki, hogy ne dugdossak a gyerek fenekébe semmit. :)
Hallgattam rá, és nem használtuk a kúpot.
De sokan csak tömik a gyerekbe a nurofent, panadolt, azt se tudják ,tényleg fáj-e valami
Számtalanszor olvasni, hogy nyűgös, és adnak neki mindent, csak, hogy aludjon.
Ennyi erővel ne adj neki üveges bébiételt, mert ki tudja mi van benne. Ja és saját készítésűt se adj, mert ki tudja mi van a földben. Sőt ne adj neki semmit, ami segíthet nyugodtabban átvészelni a fogzás időszakát, hagy szenvedjen szegény. Te legyél a hős, mert fel tudsz kelni hozzá óránként.
Persze a kedves párod is venne be gyógyszert, ha fájna valamije. Ja és gondolom nem ő van 24 órás szolgálatban.
Én nem tudom elnézni, hogy a kislányom szenved, tiszta takony és hánykolódik éjszaka. Úgyhogy én a nehezebb napokon adok neki Viburcolt és te sem tetted rosszul. Nem lesz semmi baja tőle.
2 gyerekem van és nem tömöm őket felslegesen.
Ez nem azt jelent, hogy ha valmelyik beteg és kell neki a gyógyszer nem adok, de nem adok felslegesen.
Ez olyan, hogy van aki náthára issza a neo citran-t és társait, ha fáj a torka , akkor is beszed minden szärt.
Kedves Utolsó!
Szerintem egy kisbabánál csak találgatni lehet, hogy mitől alszik rosszul, mivel még nem fogja elmondani neked, hogy mi a baj. Egyszerűen a nyugtalanságot látom rajta, sokat forgolódik éjszaka, és olyankor a cumi is kiesik a szájából,persze erre felkel. 2 foga van eddig, a többinek nem látom a jelét. Esetleg Te ebből el tudod pontosan dönteni,hogy mi lehet a gond? Nem hinném.
23:24-es:
Én sem "tömtem" soha feleslegesen a gyerekem semmivel, a kérdésből láthatod, hogy egy homeós szer adása is dilemmát okoz számomra-számunkra, úgyhogy kérlek ne ítélkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!