Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már nekem is lelkiismeret...

Most már nekem is lelkiismeretfurdalásom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A babám (9 hónapos) hónapok óta nyugtalanul alszik, nagyon sokszor ébred éjszakánként, ezért úgy gondoltam kipróbáljuk a Viburcol kúpot. Sokszor olvastam, hogy nagyon sokan próbálták, és használják is akinek bevált, vagy más homeós termékeket. Viszont a probléma az, hogy a férjem kiakadt, hogy én gyógyszerezni akarom a gyereket, és ő nem híve az ilyen "lenyugtató" szereknek. Hiába magyaráztam neki, hogy ez nem minősül gyógyszernek, nem okoz hozzászokást, stb-stb.....szóval nem örül a dolognak. Ma este adtam a babánknak egy kúpot, de bánt, amit a párom mondott, lehet, hogy igaza van? Teljesen elbizonytalanodtam, és most már picit nekem is lettek fenntartásaim a kúppal kapcsolatban. Ti mit tennétek?
2010. márc. 29. 22:19
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyire nem kell túldramatizálni! Nem drogot adott a gyerekének hanem homeopátiás szert. Egyébként is honnan tudjátok hogy nem a foga miatt nyűgös a picur, hiszen írta hogy mostanában nyugtalanul alszik, nagy valószínűséggel a foga miatt. Nem vagyok gyógyszerpárti, de amikor a fiamnak jött a foga és éjjel óránként sírt fel olyan iszonyatosan fájdalmasan, hogy majd beleszakadt a szívem, bizony elővettem a Nurofen kúpot és adtam neki. Pár nap alatt túl voltunk az egészen és nem kínozta meg annyira. Nem hiszem hogy ettől rossz anya lennék!
2010. márc. 29. 22:51
 12/45 anonim ***** válasza:
26%

Csak az abaj, hogy már csecsemőkorban elkezdődik a felesleges gyógyszerezés, aztán meg kell nézni, mennyi sz@rt vesznek meg a patikában.

Egy kis nátha és egy zacskó"gyógyszer".

2010. márc. 29. 22:56
 13/45 anonim ***** válasza:
46%

Az én párom szinte szóról szóra ugyanezt mondta. Annyival egészítette ki, hogy ne dugdossak a gyerek fenekébe semmit. :)

Hallgattam rá, és nem használtuk a kúpot.

2010. márc. 29. 22:57
 14/45 anonim ***** válasza:
95%
Hát kíváncsi vagyok hogy ha te nem tudnál aludni, mert iszonyúan fájna fogad, örülnél e ha hagynának szenvedni vagy inkább bekapnál egy fájdalomcsillapítót! Ebben az esetben ez nem felesleges szerintem! és egyébként sem egy zacskó gyógyszert tömött a gyerekébe hanem homeopátiás kúpot adott neki, óriási a különbség!
2010. márc. 29. 22:59
 15/45 anonim ***** válasza:
31%

De sokan csak tömik a gyerekbe a nurofent, panadolt, azt se tudják ,tényleg fáj-e valami

Számtalanszor olvasni, hogy nyűgös, és adnak neki mindent, csak, hogy aludjon.

2010. márc. 29. 23:05
 16/45 anonim ***** válasza:
94%

Ennyi erővel ne adj neki üveges bébiételt, mert ki tudja mi van benne. Ja és saját készítésűt se adj, mert ki tudja mi van a földben. Sőt ne adj neki semmit, ami segíthet nyugodtabban átvészelni a fogzás időszakát, hagy szenvedjen szegény. Te legyél a hős, mert fel tudsz kelni hozzá óránként.

Persze a kedves párod is venne be gyógyszert, ha fájna valamije. Ja és gondolom nem ő van 24 órás szolgálatban.

Én nem tudom elnézni, hogy a kislányom szenved, tiszta takony és hánykolódik éjszaka. Úgyhogy én a nehezebb napokon adok neki Viburcolt és te sem tetted rosszul. Nem lesz semmi baja tőle.

2010. márc. 29. 23:20
 17/45 anonim ***** válasza:
30%

2 gyerekem van és nem tömöm őket felslegesen.

Ez nem azt jelent, hogy ha valmelyik beteg és kell neki a gyógyszer nem adok, de nem adok felslegesen.

Ez olyan, hogy van aki náthára issza a neo citran-t és társait, ha fáj a torka , akkor is beszed minden szärt.

2010. márc. 29. 23:24
 18/45 anonim ***** válasza:
36%
nem olvastam a válaszokat, de azt legalább tudod mitől alszik nyugtalanul és arra a konkrét problémára való e a viburcol kúp?
2010. márc. 29. 23:26
 19/45 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerintem egy kisbabánál csak találgatni lehet, hogy mitől alszik rosszul, mivel még nem fogja elmondani neked, hogy mi a baj. Egyszerűen a nyugtalanságot látom rajta, sokat forgolódik éjszaka, és olyankor a cumi is kiesik a szájából,persze erre felkel. 2 foga van eddig, a többinek nem látom a jelét. Esetleg Te ebből el tudod pontosan dönteni,hogy mi lehet a gond? Nem hinném.

2010. márc. 29. 23:39
 20/45 A kérdező kommentje:

23:24-es:

Én sem "tömtem" soha feleslegesen a gyerekem semmivel, a kérdésből láthatod, hogy egy homeós szer adása is dilemmát okoz számomra-számunkra, úgyhogy kérlek ne ítélkezz.

2010. márc. 29. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!