Mit szóltok ha rajtatok és apán kívül más arcon puszilja a babátokat?
Én ki vagyok akadva, hogy anyósom és sógornőm az arcát puszilja. Szerintem ez nem helyes, anyuék is csak a fejecskéjét puszilják. Már 8 hós, kezd nem érdekelni, de születésétől kezdve ezt csinálják az anyósomék, nem értenek a célzásból, férjem meg nem mondja nekik, mert nem olyan a viszony köztük.
Mindegy is, csak kíváncsi lennék, hogy ez csak engem irritál?
Ja és még az is eszembe jutott mit fogsz csinálni két hónap múlva, ha agyerek kezdi el puszilgatni a nagymamát, sogórnőt, idegeneket az utcán (gondolok itt játszótéren másik gyereket)valószínűleg a nyelvével is megfogja őket nyalni az arcukon. Amiről aztán az összes koszt, bacit mindent benyal, mert kezet még mosatsz a vendégekkel, oké meg is mossák, de azért jelentkezzen, aki arcot is.
Most mit fogsz csinálni, nem engeded a 10 hónapos gyerekednek, hogy puszit adjon? És ha akar majd, mert ezt látja? És ti is így mutatjátok ki a szereteteket feléje.
Nagy dillemma, tudnak ezek az angolok valamit, mert ők soha még véletlenül sem érintik meg egymást, gondolom puszilgatástól egyenest irtóznak. Jó lesz, ha ti is próbáljátok magatokat leszoktatni a gyerek szeretgetéséről, puszilgatásáról, még időben.
Te beteg vagy kedves utolsó!
A te gyereked lehet, hogy nem a másik gyerek arcát fogja puszilni, hanem a homokot enni a földröl, ahova te elötte odaléptél a kutyaszaros cipőddel. Inkább a gyerek arcát puszilja.
Nekem még eszembe se jutott, hogy ilyen miatt rászoljak a nyagyikra.
Jill
Gúnynak szántam, de attól még komolyan gondoltam minden szavát. Ilyen hülyeséget, arcon puszilja a nagymama az unokát. Tényleg, akárhogy gondolkodom a legnagyobb bűn amit egy nagyszülő elkövethet az unoka ellen.
De komolyan gondoltam, mert ha jól olvasod, apuka is rendszabályozva van e kérdésben. És a következő gyerek pedig határozottan el lesz tiltva, ja nem, a többiek tőle.
De még előtte ezt a gyereket kell, mert az arc puszinál határozottan veszélyesebbnek érzemha ő puszilgat másokat.
Nem én vagyok beteg, hanem a kérdező, de ezt már írtam.
65%-os válaszoló!
A kérdező normálisan feltett egy kérdést. Van aki egyetért, van, aki nem. De miért nevezed te őt betegnek?
Milyen jogon ?
Aki máshogy gondolkodik, mint te , az beteg?
Szégyelld magad!
Adva van egy anyós, akinek egyetlen hibája, hogy arcon puszilja az unokát kéthetente egyszer, amikor meglátogatja őket. Nem veri a gyereket, nem fújja a cigifüstöt a pofájába, nem molesztálja a kicsit, nem ad neki inni a saját poharából, nem eteti a saját kanalával, nem nyittja rá az ablakot télvíz idején, hogy nézelődj kicsim. Most más nem jutott eszembe, de biztos tudnék még sorolni.
Nem szerencsétlennek annyi a hibája, hogy ARCON (nem szájon)puszilja az unokáját. És erre amenye beír ide felháborodva, hogy micsoda egy unintelligens perszóna, de majd a második gyereket jól eltiltja tőle.
Igen határozott meggyőződésem, hogy beteg ember. Egyébként szimplán dilis, akinek megfelelő intézményben lenne a helye,csak azt már bezárták és gondolom a megfelelő kezelésekre meg nem futja. És komolyan sajnálom a szerencsétlen nagymamát, aki veszi a fáradtságot és látogatja az unokáját és mivel más kifogás nem merült fel a viselkedésével kapcsolatban gondolom, még szereti is a kiskölyköt, mivel odajár még a vele szemben mutatott utálat ellenre is, biztos fontos lehet neki az unokája.
a 18.12-es válaszoló vagyok (a 4.oldalon).... nálunk ebből nem volt gond egyáltalán! anyósomék is egyetértettek a férjemmel és velem, és mindenki más is tiszteletben tartotta a kérésünket.
ez sem örök életre szól, csak az első néhány hónapra!
nem vagyunk egyformák, mindannyian máshogy vélekedünk, és ezért egyikünk sem beteg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!