Mit szóltok ha rajtatok és apán kívül más arcon puszilja a babátokat?
Én ki vagyok akadva, hogy anyósom és sógornőm az arcát puszilja. Szerintem ez nem helyes, anyuék is csak a fejecskéjét puszilják. Már 8 hós, kezd nem érdekelni, de születésétől kezdve ezt csinálják az anyósomék, nem értenek a célzásból, férjem meg nem mondja nekik, mert nem olyan a viszony köztük.
Mindegy is, csak kíváncsi lennék, hogy ez csak engem irritál?
Egyszerű a megoldás! Zárd be a gyerekedet egy életre! Egy puszitól nem lesz beteg és a cigire sem fog rászokni, azért mert a rokonnak cigiszaga van...
Ha téged irritál, akkor mondd meg nekik te, ne a férjedet uszítsd, hogy miattad haragudjanak rá!
Szia. Engem nem zavar. Igaz nem szokták az arcát puszilgatni, inkább a nyakát, homlokát, fejét. Most 6 hónapos. Én csak annyit kötöttem ki, hogy a kezét ne puszilgassák mert az a szájában van egyfolytában. Ha néha arcon is találja egy puszi, az sem zavar, hiszen szeretik. Az viszont hogy a száján puszilja valaki..brrr..szerencsére egyik nagyszülő sem olyan és mi sem, de ha úgy lenne, akkor szólnék.
Szerintem nyugodtan kérd meg Őket, hogy ne puszilgassák az arcát ha Téged zavar, aztán ha megsértődnek, hát tegyék, majd megbékélnek.
Szép napot! (L)
Az ég áldjon meg, hát a nagyszülei!!!
Ha neked nem is (vér)rokonaid, a gyereknek igen!
Miért baj az, hogy kimutatják ilyen módon a szeretetüket?
Engem nem, hogy nem zavar, de furcsán néznék, ha nem puszilnák a gyerekemet a saját nagyszülei.
Még jó, hogy nem szóltok nekik!
Remélem nem fogod a gyerekbe elültetni az anyósodékkal szembeni ellenszenvedet, mert az lejött nagyon, hogy nem nagyon komálod őket, de a gyerekednek ők a nagyszülei!
Ezt ne felejtsd el!
És remélem neked is voltak nagyszüleid, és tudod, hogy egy unokának az mit jelent, és hogy egy unoka mit jelent a nagyszülők számára!
Légy észnél, ne ragadjon el a személyes ellenszenved!
(bocs, ha túl nyersre sikeredett, de én nem is értem a problémád lényegét... illetve sejtem, de ez a puszilgatás-ellenesség... nevetséges)
Te beteg vagy. Jót tenne neked valami munka, a gyerekednek meg a bölcsőde, mert melletted, csak egy hipochonder pánikbeteg lesz. Persze reméljük lát majd jobb példát is mint te.
Ha születésétől fogva arcon puszilják és ettől megbetegedhet a gyereked, mint ahogy te hiszed, akkor eszerint ahányszor találkoztok sogórnőddel, anyósoddal a gyerk mindig kórházban végzi, mert elkap tőlük valamit? Ha meg nem, akkor ez az érv nem igazán állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!