Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21-22 fokos szobában hogy...

21-22 fokos szobában hogy öltöztetitek 1 éves babátokat?

Figyelt kérdés
Nálunk laminált padló van, és csak egy kis részen szőnyeg. Természetesen azon nem nagyon szokott ülni. Elég sokat mozog, még nem jár önállóan, de sokat áll, kapaszkodva járkál. Azt nem tudom, hogy milyen nadrágot adjak rá. Mennyire vastagot, vagy esetleg harisnya és egy vékonyabb nadrág. Mert én kipróbáltam, azért nem olyan kellemes ülni a padlón hosszabb ideig. Amúgy rövid ujjúban szokott lenni, úgy látom, nem az a fázós típus.
2011. okt. 23. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyi réteg és olyan vastag ruhát adj rá, amiben te vagy, és nem fázol.
2011. okt. 23. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nálunk laminált padló+padlószőnyeg van és 24-25 fok a szobában. Kislányom 9 hónapos, hosszú ujjú body+ hosszú pamutfelső+harisnya+nadrág van rajta. Kúszik-mászik és lent a földön azért hűvösebb van sokkal mint "felnőtt magasságban".

20-21 fokban, úgy hogy szőnyeg sincs... Én biztos jobban felöltöztetném. De Te tudod,nézd meg a gyereked tarkóját, ha nem hideg a tarkója, sem az orra, akkor nem fázhat...

2011. okt. 23. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A rövid ujjú szerintem is kevés, 21-22 fok nem olyan meleg. Nem kell beöltöztetni, de egy vékonyabb pulcsi nem ártana. Az én 1 évesem rövid bodyban, harisnyában és melegítő együttesben van. Egész nap a padló szintjén lenni hűvös.
2011. okt. 23. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:

2 éves lányomon: zokni, cipő, tréning nadrág, hosszú ujjú felső + pulcsi. Ő már tudja hogy a szőnyegen lehet csak ülni.

8 hónapos lányomon: harisnya+nadrág+kötött zokni+ h.ujjú body+pulcsi, esetleg még a body-n egy vékonyabb póló is van. Ő csak kúszik, így az egész mellkasa-hasa a földön van. A parketta és a kő hideg (családi ház), hiába teszem a szőnyegre, fél perc és már le is kúszik róla. A járókába ritkán teszem, csak ha nem tudok figyelni, mert nem sokáig bírja bent.

Nálunk 20-22 fok között van.

2011. okt. 23. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

1 éves, már járó babám szőnyegpadlós lakásban, kb. 21 fokban így van öltöztetve:

h. ujjú body + r. ujú póló, melegítő naci, zokni.

2011. okt. 23. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a védőnő azt mondta, hgy mindig egy réteggel több legyen rajta mint rajtunk, főleg akkor, ha a padlóhoz közel van, vagy a babakocsiban, de utóbbi esetben mindig legyen betakarva..

Nálunk igaz, hogy szőnyeg van, de harisnya, nadrág, zokni, hosszú bady és pulcsi van rajta.. Meg cipő:)

2012. dec. 31. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!