Anyucik hogyan öltöztetitek fél éves babátok? Esetleg tunatok linkelni?
mikor fél éves volt itthon rugdalózó éjszakára
nappalra kis nadrág zokni és póló
ha mentünk valahová mindig csini volt de nem rittyentettem ki csak tiszta lányos ruha volt rajta. a fiúsakat meghagytam itthonra.
szóval semmi extra.
linkelni nem tudok.
Éjszakára attól függ, milyen idő van a lakásban, hány fok van. Vagy rövid ujjú body + hálózsák, vagy hosszú ujjú body + hálózsák. Ha nagyon meleg van, akkor rövid ujjú-rövid nadrágos pamut napozó.
Nappalra pedig rövidgatya pólóval, vagy rövidujjú bodyval. Ha meleg van, akkor vagy rövidujjú vagy ujjatlan body. Nagy kánikulában egy szál pelus.
Kislanyom van.
Mindig csajos ruhat adok ra.
Itthonra csak body+pamut rugi, de azok is csinik (nem orokoltunk, mert csak fiuk vannak a csaladban)
Szeretem ha leggings+tunika van rajta fejpantak(ezt azert hordjuk, mert mindig elfekszi a fuleit es elkezdtek kiallni)
Kis kalapokat hord meg szoknyakat. :)
igazi csaj:)
Nálunk rövid ujjú body plussz térd alá érő naci!Éjjel meg rövid ujjú napozó!
Ma pl úgy voltunk kint hogy vászon halász naci + rövid ujjú body volt rajta meg egy szandi,meg amíg tűrte a kis kalapja!Napon sétáltunk mert az árnyékban elég hűvös volt!Volt nálam kardigán de nem adtam rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!