Mit szóltok ha rajtatok és apán kívül más arcon
puszilja a babátokat?
Figyelt kérdés
Én ki vagyok akadva, hogy anyósom és sógornőm az arcát puszilja. Szerintem ez nem helyes, anyuék is csak a fejecskéjét puszilják. Már 8 hós, kezd nem érdekelni, de születésétől kezdve ezt csinálják az anyósomék, nem értenek a célzásból, férjem meg nem mondja nekik, mert nem olyan a viszony köztük.
Mindegy is, csak kíváncsi lennék, hogy ez csak engem irritál?
Szerintem igen, én csak a kezét nem engedtem...sőt azt most sem szeretem.
2010. márc. 26. 20:57
2/52 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ez van .De csak anyós após irritál egyáltalán minek kell puszilgatni folyton?Meg csak az ő mániájuk hogy a kezét fogdossák. 8hós lesz a babám nekem is:)
3/52 anonim válasza:
Engem pl. a hideg kiráz mikor anyósom, meg apósom, meg a dédi mama is az arcára meg a szájára ad puszit a fiamnak. 1 éves de mivel mindegyik cigizik, jóformán még a kezükbe sem nagyon szívesen adom, mert az is cigi szagú. Meg különben is, az anyja meg az apja puszilja arcon a gyereket, az összes többi NE.
4/52 anonim válasza:
Miért nem helyes?
5/52 anonim válasza:
Én sem szeretem, sőt! Tehát nem scak téged zavar. Kezét és arcát ne, a lábát, fejét, nyakát, lehet.
2010. márc. 26. 21:02
6/52 anonim válasza:
Mit szólnék? Örülnék, hogy szeretik a gyerekem...
Mit vársz? 8 hós és túlélte, nem?
Ha meg annyira nem tetszik, miért nem szóltál már? A te gyereked, a te életed...
2010. márc. 26. 21:03
7/52 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha a nagyszülei puszilgatják. Pont annyira szeretik, mint mi. Vagy majdnem. Mondjuk nem cigiszagúak. Engem inkább az zavar, amikor "csak" a kezét puszilgatják, meg fogdossák idegenek, holott az egész nap a szájában van.
2010. márc. 26. 21:05
8/52 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy puszilgatják.Miért is zavarna, szeretik, és így mutatják ki.Nem lesz baja tőle.A száját senki sem puszilja, mi sem.Azt megmondtam mindenkinek, hogy a kezét ne fogják meg, meg ne puszilják, mert szopja az ujját, meg sokszor az egész kezét.Megértették, nem teszik.
/Z/
2010. márc. 26. 21:07
9/52 anonim válasza:
Engem az zavar, mikor anyósom annyira puszilja az arcát, hogy kipirul és làthatóan rosszul esik a fiamnak, nyüszög és kéri hogy ne!
2010. márc. 26. 21:08
10/52 anonim válasza:
Igen, ha családtag puszilgatja az ok, de idegen ne.
Én is adok puszit a sógoromnak, sőt még az anyósomnak is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!