Féltem a babámat. Mit tennétek a helyemben?
Én is dohányzom,7 hónapos a babám.Szívem joga,senki nem szólhat bele.
DE!
Neked is jogod van a friss levegőhöz.Szerintem menj le,és beszélj vele.Ha normálisan,kedvesen közeledsz,szerintem ki tudtok egyezni például abban,hogy amikor kiviszed a kicsit,ne cigizzen.Szépen megkéred,szerintem normális ember ezt megérti.
Ahhoz tényleg pofa kell,hogy akkor szívja,mikor a babád kint van.
Neki is joga van hozzá,hogy a teraszán cigizzen,itt az egyetlen megoldás a kompromisszum.Egyeztessetek időpontokat!Lehet,hogy gyerekesen hangzik,de van más megoldás?
Ne kezd el bosszúskodni,az nem vezet megoldáshoz.
nem, én maradtam továbbra is 73
de örülök, hogy megérkeztek az értelmesen hozzáállók, nem csak a "verjük meg" társaság
én meg 73% vagyok, a cseréljünk lakást. két külön személy, hacsak nem vagyok skizofrén...
de persze ez is jellemző erre az oldalra, aki mást mond, mit amit a kérdező vár, az a dög. egyébként azért, ha lehugyozol az erkélyedről, hiába a tied, szerintem szabálysértésnek minődül, mivel köztérre megy a termék. ezzel szemben ő dohányozhat az erkélyen, mert azt nem bűntetik. ha nyilvános helyen nem lesz majd szabad dohányozni, ő akkor is cigizhet majd ott, mert az az otthona.
Nalunk idosek laknak fennt, es tenyleg mindig bemegy hozzajuk a fust! Kiprobaltuk, hogy egyszer a ferjem ejjel cigizett a kinyitott konyhaablakban, s 2 perc mulva mar csaptak is be az ablakot! De ok szelloztetesmaniasok, igy megegyeztunk, hogy reggel 8 utan es este 10 elott a kertben cigizunk, maskor viszont a konyhaban nyitott ablaknal, igy nem megy fel a fust. Igy ok egesz ejjel szelloztethetnek. Sajna nem lehet fellatni az ablakhoz, ha lehetne nem akkor cigiznek, mikor nyitva van naluk minden. Kulonben szerintem is egy kicsit tulzas, igy ha vendegek vannak, hallgatok melyen, s este 10 utan is kinnt cigizunk.
Nekem is van babam, s igen, ha menni kell a babahoz, bekapok egy cukorkat es megmosom a kezem, az 30 masodperc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!