Hétvégén el kell mennünk vásárolni, nagyon féltem a babámat az influenzajárványtól, mit csináljak? Nem törvényszerü, hogy elkapják ugye?
Van még ilyen pánikolós kismama mint én?????
Kérlek irjatok .nyugtassatok meg!!
Egy 6 hós babuci anyukája
Szia!
Ha ennyire pánikban vagy az inflenzától, nem tudod, valakire rábízni, míg elmentek bevásárolni, vagy csak az egyikőtök menne vásárolni?!
8 hónapos anyuka!
Köszönöm a válaszokat ,hát de lehet az lesz!!
Na de a párom is hazahozhatja nem igaz?!!
a dokinéni engedéjével adtam neki Ocsillococcinumot fél tubust ,hát előbb is kinyöghette volna!!
Én is szedem hetente már rég
üdv
Én egy hányós-hasmenős vírust kaptam el.Annyira fertőző,h édesanyámmal csak egy légtérben tartózkodtunk,és én totál elkaptam.Szoptatok,tehát elég sok testközeli élményünk volt a gyerekkel.A férjem is elkapta,ő tőlem,pedig nem is pusziszkodtunk,h ő neh kimaradjon a melóból.Nos a gyerek nem kapta el,pedig mi 3-3 napig dögrováson voltunk.
Ez csak egy kis reménykeltő akart lenni,h nem biztos,h elkapja.
Nagyon köszike kedves utolsó válaszoló!!
Hát tényleg megnyigtattál!!!
meg mondjuk tömöm napi 6-8 csep Cebiont a babóba meg Oscillococcinumot hetente ,meg a Milupa tápszert esszük ami megintcsak erősíti az immunrendszert!!
Az én babám anyatejes,de alig 2 hónaposan a családon átment egy nátha és neki semmi baja nem volt.pedig én volt hogy mellette kellett orrot fújnom....
De lehet hogy most a 7végén "apa"egyedül megy bevásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!