Normális, hogy a teljesen egészséges, gyönyörűen fejlődő 5 hónapos babámat még mindig iszonyúan féltem a bölcsőhaláltól?
Ha aggodsz,az jele annak hogy jo anya vagy.
ÉN még csak 14 hetes terhes vagyok,de màr most iszonyuan aggodom,mert elötte cigiztem,söt a 12 hétig néha becsuszott 1-2 szàl cigi.
Nos persze hogy aggodunk mi anyàk,de hàt ez a dolgunk,nem?
persze annyira stresszesen sem szabad aggodnod.Ha làtod a picin hogy jol van,meg mindig mellette vagy,hàt akkor ne félj!!!!!!!!!!!
és màr nem hiszm hogy sokminden fog vàltozni.Amugy is nagyon kevés a bölcsöhalàl magyarorszàgon.
Még a hirekben is gyakran mutatjàk:fiatal drogos anya ujszölöttjét megölte(pedig a baba makk egészséges volt)
tehàt ne aggodd tul magad!!!!!!!!!!!!inkàbb lazits,és gyönyörködj a piciben!
Szerintem egy kicsit sok,h ennyire rettegsz tőle.A családunkban 5 generáció él,és senki sem tudott olyat mondani az ismerősei közül,akinek a családjában előfordult volna bölcsőhalál.Eléggé gyermekgazdag család vagyunk,tehát több száz ismerős családról van szó.
Próbáld meg leküzdeni a félelmedet.Én is anya vagyok,tudom,h a saját gyermekét mindenki ezerszer jobban félti,mint saját magát.Amúgy már kinőtt abból a korból,h jöjjön a bölcsőhalál.Az többnyire az első hetekben jellemző dolog,amikor még gyengék a csecsemők.
Nekem az a félelem tárgya,h elcsapnak a zebrán a gyerekkel együtt.Sajnos nem egy autóst látok aki a piros jelzés ellenére sem áll meg a zebránál,vagy 80nal megy 30 helyett a lakótelepen,és már nem egy embert ütöttek el.De ez sem jutott addig eszembe,amíg nem lett gyerekem,viszont a közvetlen ismerőseim között is van,akit zebrán ütöttek el.
Pedig szerintem erre csak a légzésfigyelő lenne a megoldás, abszolut nem izgultam emiatt soha:-)
11 hetes a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!