Féltem a babámat. Mit tennétek a helyemben?
Szia! Hasonló a helyzet nálunk is, bár mi szerencsésebbek vagyunk, mert az alsó szomszéd csak néha gyújt rá. (heti 1-2szer) bár ilyenkor nálunk is nagy a füst, mert pont olyankor fúj úgy a szél, hogy az összeset behozza alakásba. Iszonyatosan zavar a füst, bár régen én is dohányoztam. Igazából a dohányos szomszédot is némiképpen megértem, mert annó, én sem gyújtottam rá a lakásban, mert nem szeretem a szagát.
Én azt szoktam csinálni, hogy ha kint játszunk az erkélyen, és hallom, hogy kijön, akkor gyorsan bemegyünk, pár perc múlva vissza. Gondolom nálatok sem láncdohányos, talán te is megpróbálhatnád ezt. Bár a fiam nem mindig érti mi ez a ki-be rohangálás, demost már nem zavarja.
az erkély nem utca, hanem a saját tulajdona
ha nem tetszik, ne vigye az erkélyre a gyereket
akkora füst lehet egy szál cigitől...
tuti, nagyobb, mint a londoni szmog
tőlem hugyozza, ha van pénzetek fizetni a büntetést, meg egy jó kis verekedéshez, az biztos jót tesz a gyereknek
soha nem volt a számban cigi
csak nem bírom az indokolatlan hisztit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!