Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ha egy pici...

Szerintetek ha egy pici gyerek (1-1,5 éves) nagyon eleven "rossz", akkor az nevelés kérdése, vagy egyszerüen ilyen a mentalitása?

Figyelt kérdés
Az én fiam nagyon rossz,mindenhova felmászik,sehova nem lehet vele elmenni,mindenhonnan elfut stb.16 hós.Ma láttam egy hires ember kitett a facebookra egy fotót,és büszkén tudatta mindenkivel,hogy ö a másfél éves lányával 1.5 órán át szempillát hosszabbittat,és a gyerek addig eljátszik,és nézelödik,és ez nevelés kérdése!Olyan mérges lettem!Én mindent megteszek,próbálom nevelni a gyerekemet,de képtelen valahol megülni!Ha felmászik a kanapéra,elmagyarázom neki,hogy nem szabad,és rácsapok a seggére!de nem hatja meg!Ha elmegyünk valahova,nem ül meg egy helyben,sehol.Hogyan tudnám még nevelni?És akkor az az ember,akinek ilyen hihetetlen szerencséje van,és ilyen angyal gyereke van,az kiirja,hogy minden nevelés kérdése!Felháboritó!
2015. júl. 20. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:

79-es, teljesen egyet értek eled. Én is hiába koptatom a számat.

Kedves 78-as, neked csak annyit írnék, hogy nagyon sajnálom a körülötted élőket, ha otthon is ezt a stílust képviseled, és csak az a jó, és elfogadott amit te mondasz, csak neked lehet igazad.

Tudod "Boldogok a lelki szegények, mert övèk a mennyek országa"....

2015. júl. 22. 17:34
 82/87 anonim ***** válasza:
latom nagyon egymasra talaltatok a tagadasban :) Vigasztaljatok csak egymast hogy ti tulajdonkeppen remek szulok vagytok, a gyereket is csak a sajat erdekeben utitek.
2015. júl. 22. 20:01
 83/87 anonim ***** válasza:
Aki pedig azonosulni tud a kérdező "remek" stílusával...annak csak gratulálni tudok!
2015. júl. 22. 20:09
 84/87 anonim ***** válasza:
69-es NE szaporítsd magad!
2015. júl. 22. 23:09
 85/87 anonim ***** válasza:

latom nagyon egymasra talaltatok a tagadasban :) Vigasztaljatok csak egymast hogy ti tulajdonkeppen remek szulok vagytok, a gyereket is csak a sajat erdekeben utitek.

Beakadt a lemez? Te tényleg ennyire alap szinten vagy agyilag? Nem sikerült felfogni amit eddig írtunk? Szólj, és szívesen segítek. :-)

Te biztos remek szülő lehetsz, ha ismeretleneket pár mondat után elítélsz, kioktatsz, és pálcát törsz felettük.

2015. júl. 23. 13:18
 86/87 anonim ***** válasza:
Hmmmm....ez a 82-es......eléggé beteg ember lehet......de anyuka biztos nem.....Nálunk is be van dugaszolva az összes konektor,de ennek ellenére nem nyúlhat bele a 16 hónaposom,pont azért,mert ha máshol vagyunk,ahol nincs dugasz,nem fogja érteni hogy mért nem lehet,meg egy óvatlan pillanat és megb.ssza az áram.......S igen,a most 5 évesem ennyi idősen ,mint a huga ,kapott az apjától a kezére,mert nyúkált bele,hiába szólt neki vagy 20-szor...jelentem,a gyerek életben van,boldog,nem lelki sérült és egészséges is...tudom,hihetetlen...:DDD Kedves kérdező,próbáld el terelni a figyelmét,vagy ülj mellé olyankor......más ötletem nincs....
2015. júl. 25. 22:21
 87/87 VoXoN válasza:
1. Ez AZ Mond Meg Neki (Üsd Vágd nem Apád)!
2015. aug. 2. 01:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!