Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ha egy pici...

Szerintetek ha egy pici gyerek (1-1,5 éves) nagyon eleven "rossz", akkor az nevelés kérdése, vagy egyszerüen ilyen a mentalitása?

Figyelt kérdés
Az én fiam nagyon rossz,mindenhova felmászik,sehova nem lehet vele elmenni,mindenhonnan elfut stb.16 hós.Ma láttam egy hires ember kitett a facebookra egy fotót,és büszkén tudatta mindenkivel,hogy ö a másfél éves lányával 1.5 órán át szempillát hosszabbittat,és a gyerek addig eljátszik,és nézelödik,és ez nevelés kérdése!Olyan mérges lettem!Én mindent megteszek,próbálom nevelni a gyerekemet,de képtelen valahol megülni!Ha felmászik a kanapéra,elmagyarázom neki,hogy nem szabad,és rácsapok a seggére!de nem hatja meg!Ha elmegyünk valahova,nem ül meg egy helyben,sehol.Hogyan tudnám még nevelni?És akkor az az ember,akinek ilyen hihetetlen szerencséje van,és ilyen angyal gyereke van,az kiirja,hogy minden nevelés kérdése!Felháboritó!
2015. júl. 20. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:

Nyomozok? :))

Nevetséges vagy. Válaszoltam ott is, így nem volt nehéz rád ismerni az agresszív és primitív stílusodról. A gyereked is ezért ilyen hiperaktív! Nyugodj le szerintem, mert ennek nem lesz jó vége...

2015. júl. 20. 16:50
 52/87 A kérdező kommentje:
51 es szánalmas vagy!persze olvass utána a pszihológiában hogy a hiperaktiv gyerekek miért is hiperaktivak?Biztos mert az anyukájuk tette öket olyanná....:):)te nagyon primitiv lehetsz...amugy kisfiammal (tudom most ezt se fogod elhinni(nagyon türelmes vagyok ,különben ha nem akarnék vele lenni,már bölcsibe adtam volna.,,,csak olyan emberekkel vagyok agressziv akik velem is azok bármilyen hihetetlen...:):)
2015. júl. 20. 17:02
 53/87 anonim ***** válasza:

Te meg a pszichológia. Hagyjuk. Egyszerű vagy, mint a bot.

És elég fiatal is lehetsz, ami nem baj, csak tanuld meg elfogadni a kritikát, a tanácsokat. Ami nem megy, mint látjuk. Ha valaki ír egy számodra nem tetszőt, akkor rögtön támadásba lendülsz át.

Nem ismered be a hibákat, helyette itt irigykedsz, jelen esetben nevetséges módon Hódi Pamelára:)

2015. júl. 20. 17:16
 54/87 A kérdező kommentje:
de mire irigykednék?arra hogy Hodi Pamelának olyan gyereke van aki egy helyben is elvan sokáig?te olyan okos vagy hogy erre is rájöttél hogy róla van szó:)ez esetben ez tök egyszerü neki szerencséje van:)mert drágaságom ez semmi más csak szerencse:)nekem nem az a gondom hogy neki szerencséje van te kis okoska hanem az hogy azt irja ki hogy ez nevelés kérdése érted már???hu basszuss te komolyan annyira egyszerü vagy mint az egyszer egy...nem is tudom érdemes e ilyen buta emberrel társalogni és idöt pocsékolni...szóval te nem azt szürted le abból amit irtam hogy Hodi Pamela hülyeséget irt azzal hogy ez nevelés kérdése hogy ilyen nyugodt a gyereke hanem azt hogy én irigy vagyok:?akkor azért elég sok emberre lehetnék irigy mert nem csak neki ilyen a gyereke....egy kérdés:neked megvan a 8 általánosod?mert azokból a következtetésekböl amiket itt levonsz úgy tünik még az sincs meg,,,,:):)
2015. júl. 20. 17:49
 55/87 A kérdező kommentje:
ja de mégvalami 53-as butácska :)Milyen hibákat nem ismerek be?mert hogy én milyen hibákat követtem el arról nem is volt szó...idáig egy tanácsot nem adtál csak szapulsz mert annyira szar az életed hogy rajtam töltöd ki az agressziódat:)te szánalmas szar ember...egyébként én az ilyen embereken csak jót röhögök mint te:)mert rajtad mást nem lehet:)mnennyi vagy 15?hogy egész nap itt unatkozol és engem szapulsz?
2015. júl. 20. 17:53
 56/87 anonim ***** válasza:

Az írásképed és a helyesírásod alapján te max. 4 osztályt végeztél:)

2 elsőt, 2 másodikat?

Nekem bevallom, érettségim és szakmám is van.

2015. júl. 20. 18:02
 57/87 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy te mindenkin röhögsz? Kínodban valószínű:))) Tanulj még, van mit!
2015. júl. 20. 18:04
 58/87 A kérdező kommentje:
Huha oktat a bunkó:)ügyvéd vagyok és neked szakmád van??azta......hát szerintem neked kéne elkezdeni tanulni valamit de nagyon!
2015. júl. 20. 20:03
 59/87 A kérdező kommentje:
folytatjuk még okoska?gondolod tiéd lesz az utolsó szó:)?
2015. júl. 20. 20:04
 60/87 A kérdező kommentje:
Ja és a hibákat amiket nem ismerek be még mindig nem tudom:)ismertetnéd velem szánalom?:)
2015. júl. 20. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!