Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ha egy pici...

Szerintetek ha egy pici gyerek (1-1,5 éves) nagyon eleven "rossz", akkor az nevelés kérdése, vagy egyszerüen ilyen a mentalitása?

Figyelt kérdés
Az én fiam nagyon rossz,mindenhova felmászik,sehova nem lehet vele elmenni,mindenhonnan elfut stb.16 hós.Ma láttam egy hires ember kitett a facebookra egy fotót,és büszkén tudatta mindenkivel,hogy ö a másfél éves lányával 1.5 órán át szempillát hosszabbittat,és a gyerek addig eljátszik,és nézelödik,és ez nevelés kérdése!Olyan mérges lettem!Én mindent megteszek,próbálom nevelni a gyerekemet,de képtelen valahol megülni!Ha felmászik a kanapéra,elmagyarázom neki,hogy nem szabad,és rácsapok a seggére!de nem hatja meg!Ha elmegyünk valahova,nem ül meg egy helyben,sehol.Hogyan tudnám még nevelni?És akkor az az ember,akinek ilyen hihetetlen szerencséje van,és ilyen angyal gyereke van,az kiirja,hogy minden nevelés kérdése!Felháboritó!
2015. júl. 20. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:
a verést tényleg semmi nem indokolja.én is elitélem aki veri a gyerekét.de itt ilyenröl szó sem volt.
2015. júl. 20. 14:14
 22/87 A kérdező kommentje:
20-as takarodj innen senki nem kiváncsi rád!Én irtam ki ezt a kérdést,innentöl kezdve nem érdekel az idióta hazudozásod hogy verem a gyerekemet!Soha nem ütném meg!Takarodj innen nem érted??
2015. júl. 20. 14:15
 23/87 A kérdező kommentje:
Aki tudja ki a 20-as válaszoló,az irja meg nekem:)szeretném tudni,ki ez az elmebeteg:):)egyébként tök jó,amnnyira frusztrált vagy,és itt éled ki ezen az oldalon más embereken:)lehet egy jó kis szex is megoldaná a problémáidat nem lehet:)hahahahha:)
2015. júl. 20. 14:17
 24/87 anonim ***** válasza:
45%

Latni kellene hogy mit hogyan csinalsz, hogyan telik el a napotok, akkor meg lehetne mondani hogy miert viselkedik ugy a gyereked, ahogy.

nagy valoszinuseggel a fiad temperamentuma talalkozik a te nevelesi hibaiddal, es emiatt tartasz ott ahol tartasz. Turelmed sem sok lehet (az alapjan amit itt produkaltal).

2015. júl. 20. 14:18
 25/87 anonim ***** válasza:
65%

Kettonk kozul en max. csak tapintatlan vagyok es nem nyallak korbe mielott az arcodba nyomom az igazsagot, de a frusztralt az kerlek alasan te vagy.

Most meg fenyegetozni kezdesz? :) Kiderited ki vagyok, aztan mi lesz? Nevtelen uzeneteket irogatsz majd a facebookon, netalantan idejosz es megversz?

Neked nem mondta meg senki hogy soha ne nyomd fullba a kretent?

2015. júl. 20. 14:20
 26/87 A kérdező kommentje:
nevelési hibák???de könyörgöm most lettem kioktatva,hogy ez a természetes hogy ilyen egy gyerek ennyi idösen,és ne akarjam megváltoztatni?na hogyan neveljem meg elmondanád?
2015. júl. 20. 14:21
 27/87 anonim ***** válasza:
68%

"Aki kepes megutni egy masfel eves gyereket az agyilag nincs rendben."

Agyilag az nincs rendben, akinek az értelmi szinte alacsony ahhoz, hogy megértsen két szó közötti jelentésbeli különbséget. Az ütés az, amikor megütök úgy valakit, hogy a fal adja a másikat, mindezt dühből teszem, és esetleg nem ússza meg a dolgot sérülés nélkül, ha meg rácsapok egy gyerek kezére vagy fenekére, ami max. csattan, de nem okoz erős fájdalmat, max. egy picit csíp, de még inkább azt sem, de tudja a gyerek utána, hogy hol a helye, mit nem szabad, az nem jelent egyet az ütéssel!

Tehát a kérdező nem üti a gyerekét!

2015. júl. 20. 14:22
 28/87 A kérdező kommentje:
Uristen te szivsz valamit?Vagy most szabadultál valami elmegyógyintézetböl??Félelmetes milyen elmebetegek regisztrálnak erre az oldalra..szerintem ne itt fecséreld az idöd,hanem fuss egy orvoshoz!bár szerintem nálad ez már késö.......
2015. júl. 20. 14:24
 29/87 A kérdező kommentje:
25-ös olvasd el a 27-es választ,az majd helyretesz!elmebeteg barom.Köszi 27-es végre valaki érti,mit magyarázok 1 órája!
2015. júl. 20. 14:26
 30/87 anonim ***** válasza:
40%

"nevelési hibák???"

Bizony dragam. Mondjak meg egyet a veresen kivul? Nem konyorogni kell egy masfel eves gyereknek hogy a kanapen szaladgaljon, meg magyarazni neki hogy agyrazkodas lesz a vege, hanem fizikailag meg kell akadalyozni, hogy azt csinalja amit te nem akarsz. Ha nem akarom hogy a kanapen szaladgaljon akkor nem engedem a kanapera. Egy masfel eves gyerek meg nem erti azt hogy veszelyes, leesel, agyrazkodast kapsz...(meg egy 3 eves sem erti feltetlenul).

na, ez egy nevelesi hiba.

2015. júl. 20. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!