Tapszeres babak Anyukai! Kivancsi vagyok, ezert kerdem:miert tapszeres a babatok a KEZDETEKTOL, hogy-hogy nem anyatejes?
"az elején mindenkinek kevés,többször kell cicire tenni a babát,ha kell fejni is."
Hát igen,ez nagyon jó tanács lenne,HA mindenkinél beválna.
Én 3 hónapon keresztül próbáltam fejni éjjel,nappal a mellem,úgy,hogy közben tápszert evett a baba.tudod mi az,hogy éjjel kétszer-háromszor ébredni,megetetni a babát táppal,majd kb 20 percen át fejni az egyik mellett,majd 20 percig a másikat?Majd ugyanez nappal,minden etetés után?Azt hiszem hamar feladnád.
Ittam a tejserkentő teát is,semmi változás.Aztán elegem lett.A séták,törődés rovására ment,amellett magamat hibáztattam,bőgve fejtem.Fogtam,elraktam a mellszívót,bevásároltam tápszerből...ja és elszívtam egy rohadt cigit is...
Lehet,hogy én csináltam valamit rosszul...vagy ilyen selejtes vagyok?...nem tudom,már nem is érdekel.
Egy boldog tápszeres baba boldog anyukája.
És nem bántottál meg :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!