Szerintetek mit csináljak?
Tegnap kiderült, hogy az 5 éves kisfiam szinte mindenre allergiás, a 11 hónapos kislányom a macskaszőrre. Panellba lakunk és tartunk macskát, de a férjem azt mondja a Britt macska nem okoz allergiát, így nem tehetem ki a macskát! Tényleg antiallergén?
Ti kitennétek, ha mind két gyereketek allergiás lenne rá?
Szeretem én is a cicát, hisz sok pénzt hoz a házhoz, most is lesznek kiscicák és különben is ha kapnak gyógyszert csökken a tünet.
Nem akarok veszekedni ez miatt a férjemmel, mert lehet igaza van. Anyósöm is mondja hisz már mindenki allergiás valamire.
Szeruntetek?
Kedves kérdező!
1. Az orvost kérdezd meg a macskáról!
2. Ha a kisfiad mindenre allergiás lett, akkor sajnos a macska itt a legkisebb gond, csak egy a sok közül!
3. Kezdjétek el szedni az allergiagyógyszereket, és azonnal változtatni a környezeten:
- lakásból eltüntetni minden felesleges porfogót, plüssállat, kárpitos bútor, szőnyeg stb.
-gyerekszobába szőnyeg helyett legjobb lenne habszivacs játszószőnyeget lerakni,
-gyerekek ágyneműjét lecserélni antiallergénre,
-sokat vinni őket a friss levegőre, gyakrabban szellőztetni, takarítani, portalanítani mint eddig,
-jól jön egy sókristálylámpa is a gyerekszobába.
Ha ezeket nem teszitek meg, hamarosan a 11 hónapos kislányod is mindenre allergiás lesz, és betegessé válik.
Nincs igaza a férjednek és az anyósodnak, és a gyerekkori allergiát nem szabad elbagatelizállni!!!!!!
De, hogy tudom kivinni, mikor a porra, füre mindenre allergiás?
Cseréljek mindent? hisz minden bútor kárpitos. Már 2 hónapja szedik a gyógyszert, ha nem több.
Miért dobjam ki a plüssöket?
valahol meg találom mit csináljak ilyenkor? mert nem adtak támpontot.
Szia!
A házipor allergia miatt jó a plüssöket kidobni, mert abban telepedik meg a legtöbb poratka, meg a kárpitban, szőnyegben, ágyneműben. A friss levegő azért jó, mert kint nincs poratka. Igaz nyáron ott a pollenek, de az bekerül a lakásba is, bevisszük a ruhánkon, bekerül a nyitott ablakon.Olvass utána a témának, mert nagyon-nagyon sokmindent kéne tudni. Nézz utána gyógynövényeknek, homeopátiás szereknek, nagyon fontos, hogy a gyerekeid immunrendszerét meg tudd erősíteni.
Mi Miskolc környékén lakunk, s ott a Gyuri bácsi gyógynövényes boltjában veszünk allergia teakeveréket például. Őt megtalálod az interneten, rendelni is lehet tőlük.
Ja, ha a plüssöket nem akarod kidobni, akkor időnként be kell tenni 24 órára a fagyasztóba, majd ki a napra, ettől elpusztulnak a poratkák.
Nálunk a pulmonológián lehet vásárolni olyan kórházi fertőtlenítőszert, amit a kárpitokba, szőnyegekbe lehet fújni.
A pollenallergiára jó a mézfogyasztás, rendszeresen.
És még sokminden van, amit jó tudni, apró praktikák, tényleg nézz utána ezeknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!