Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap kiderült, hogy az 5 éves kisfiam szinte mindenre allergiás, a 11 hónapos kislányom a macskaszőrre. Panellba lakunk és tartunk macskát, de a férjem azt mondja a Britt macska nem okoz allergiát, így nem tehetem ki a macskát! Tényleg antiallergén?

Ti kitennétek, ha mind két gyereketek allergiás lenne rá?

Szeretem én is a cicát, hisz sok pénzt hoz a házhoz, most is lesznek kiscicák és különben is ha kapnak gyógyszert csökken a tünet.

Nem akarok veszekedni ez miatt a férjemmel, mert lehet igaza van. Anyósöm is mondja hisz már mindenki allergiás valamire.

Szeruntetek?

2014. júl. 11. 07:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!

1. Az orvost kérdezd meg a macskáról!

2. Ha a kisfiad mindenre allergiás lett, akkor sajnos a macska itt a legkisebb gond, csak egy a sok közül!

3. Kezdjétek el szedni az allergiagyógyszereket, és azonnal változtatni a környezeten:

- lakásból eltüntetni minden felesleges porfogót, plüssállat, kárpitos bútor, szőnyeg stb.

-gyerekszobába szőnyeg helyett legjobb lenne habszivacs játszószőnyeget lerakni,

-gyerekek ágyneműjét lecserélni antiallergénre,

-sokat vinni őket a friss levegőre, gyakrabban szellőztetni, takarítani, portalanítani mint eddig,

-jól jön egy sókristálylámpa is a gyerekszobába.

Ha ezeket nem teszitek meg, hamarosan a 11 hónapos kislányod is mindenre allergiás lesz, és betegessé válik.

Nincs igaza a férjednek és az anyósodnak, és a gyerekkori allergiát nem szabad elbagatelizállni!!!!!!

2014. júl. 11. 14:34
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is le lettem pontozva csak azt nem értem miért , mert kérdeztem hogy miben nyilvánul meg az allergia, erre azt írod kérdező, hogy már írtad a kérdésben. Csak nem mindegy, hogy egy kis szemviszketés van vagy tüsszügés vagy ne adj Isten az ami kislányodnál volt.
2014. júl. 11. 14:51
 23/25 A kérdező kommentje:

De, hogy tudom kivinni, mikor a porra, füre mindenre allergiás?

Cseréljek mindent? hisz minden bútor kárpitos. Már 2 hónapja szedik a gyógyszert, ha nem több.

Miért dobjam ki a plüssöket?

valahol meg találom mit csináljak ilyenkor? mert nem adtak támpontot.

2014. júl. 11. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia!Én mindenképpen elkülöníteném a gyerekeket a macskától, ha a szőrére allergiások.A gyógyszerek általában csak a tüneteket kezelik, nem az okot szüntetik meg és egy csomó káros mellékhatásuk lehet.Érdemes lenne a gyógynövényeket kipróbálnod, a gyerekek immunrendszerét megerősíteni.Nagyon sok jó tapasztalat van velük.Jó pár olyan ismerősöm van, aki már csak papiron allergiás, egyébként tünetmentes.Volt akinek kutya és macskaszörre volt allergiája és most kutyája, macskája van.lehet, hogy egy idő múlva Nálatok se fog már allergiás tüneteket produkálni a macskaszőr.Jobbulást!
2014. júl. 12. 23:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

A házipor allergia miatt jó a plüssöket kidobni, mert abban telepedik meg a legtöbb poratka, meg a kárpitban, szőnyegben, ágyneműben. A friss levegő azért jó, mert kint nincs poratka. Igaz nyáron ott a pollenek, de az bekerül a lakásba is, bevisszük a ruhánkon, bekerül a nyitott ablakon.Olvass utána a témának, mert nagyon-nagyon sokmindent kéne tudni. Nézz utána gyógynövényeknek, homeopátiás szereknek, nagyon fontos, hogy a gyerekeid immunrendszerét meg tudd erősíteni.

Mi Miskolc környékén lakunk, s ott a Gyuri bácsi gyógynövényes boltjában veszünk allergia teakeveréket például. Őt megtalálod az interneten, rendelni is lehet tőlük.

Ja, ha a plüssöket nem akarod kidobni, akkor időnként be kell tenni 24 órára a fagyasztóba, majd ki a napra, ettől elpusztulnak a poratkák.

Nálunk a pulmonológián lehet vásárolni olyan kórházi fertőtlenítőszert, amit a kárpitokba, szőnyegekbe lehet fújni.

A pollenallergiára jó a mézfogyasztás, rendszeresen.

És még sokminden van, amit jó tudni, apró praktikák, tényleg nézz utána ezeknek.

2014. júl. 13. 10:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!