Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap kiderült, hogy az 5 éves kisfiam szinte mindenre allergiás, a 11 hónapos kislányom a macskaszőrre. Panellba lakunk és tartunk macskát, de a férjem azt mondja a Britt macska nem okoz allergiát, így nem tehetem ki a macskát! Tényleg antiallergén?

Ti kitennétek, ha mind két gyereketek allergiás lenne rá?

Szeretem én is a cicát, hisz sok pénzt hoz a házhoz, most is lesznek kiscicák és különben is ha kapnak gyógyszert csökken a tünet.

Nem akarok veszekedni ez miatt a férjemmel, mert lehet igaza van. Anyósöm is mondja hisz már mindenki allergiás valamire.

Szeruntetek?

2014. júl. 11. 07:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Ja most láttam, amit írtál, ezek a tünetek súlyosak, légúti betegségek, fulladás.

Akkor azonnal mindent eltüntetnék a lakásból, a macskákat is meg minden mást, ami még ezután majd allergiát okozhat!!!! Vigyázz, az ilyen allergia akár asztmává is fejlődhet!

2014. júl. 11. 10:07
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem is lenne kérdés. Jó, hogy a macska pénzt hoz, de minek ha gyógyszerre, meg kórházra költitek???
2014. júl. 11. 10:09
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Hát nálam nem lenne kérdéses,hogy a gyerek egészségét választanám,nem egy állatot,még ha pénzt is hoz.Olyan macska nincs,hogy antiallergén.Csak rövid a szőre,kisebb eséllyel okoz allergiát.De mint látod,nálatok okoz.Én nem gyógyszerezném a gyerekemet,csak hogy megtartsam a macskát.

És nem,nem allergiás minden ember valamire.Párom nem az,a gyerek se.Nekem meg latex allergiám van,mondhatjuk,hogy ez kb semmit nem jelent,egyedül az óvszerhasználat a költségesebb emiatt.

Én a macskát átvinném akkor valaki más rokonhoz,és max a macskatartás díját odaadnám neki,a kismacska árakat meg megtartanám.

2014. júl. 11. 10:18
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen, és még annyit:

képzeld el, hogy a gyerekeid immunrendszerét folyamatosan bombázod közvetlenül az allergénekkel(macska a közvetlen környezetükben), a szervezetük betegségekkel reagál erre, erre jön az allergiagyógyszer amely tompítva a tüneteket de mint gyógyszer gyengíti az immunrendszert, ezért a szervezetük egyre gyengébb lesz és fogékonyabb még több allergiára,mi lesz ebből?

2014. júl. 11. 10:19
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Te hülye vagy már bocs! Menj te vagy a férjed, ha neki többet számít a macska, mint a gyerekei! Legalább takarítasz minden nap a macska miatt? Összemászik mindent? Látom itt sok az állatbarát, én is az vagyok, de nekem mind haszonállat nem ér fel egy emberrel. Főként nem a saját gyerekemmel. Jó anyának tartod magad? Mert mikor a gyerek a kórházba került ott megkérdezhették...védőnő jár hozzátok? Gyerekorvos mit mond? Mire lettek még allergiások?

Bocs kicsit kiakadtam....

2014. júl. 11. 11:18
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező! Mit/kit szeretsz jobban? A pénzt vagy a gyerekeidet? Ezt kell eldönteni. Sok szerencsét hozzá...
2014. júl. 11. 12:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Vicces hogy le lettem pontozva,mikor csak azt írtam mint a többi ember :D
2014. júl. 11. 12:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Jó anyának tartom magam. Védőnő nem jár ki és az orvos se tud a macskáról. A fiam tegnapi tesztjén mindenre allergiás volt amire csak levették pl. por, fü, parlagfö, kutyaször, macskaször, az összes teszt pozitív lett. A kajára nem csinálta meg. Lehet az a baj, hogy nem tápláltam rendesen öket. fél éves koruktól azt eszik amit mi
2014. júl. 11. 12:43
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

ha ennyire egyetértetek a férjeddel abban, hogy a macska marad, akkor ajándékozd el a gyerekeidet...

valakinek mennie kell, hogy ne fulladjanak meg.

jó anya vagy, de kell a pénz, meg különben is, hát akkor éljetek boldogan a macskával :D

viccet félretéve, ez egy provokatív kérdés, ugye? mert azért annyira hülye anya nincs aki végignézi, hogy befullad a gyereke egy macskától, ráadásul még feldobja, hogy 6 hónapos korától a ti kajátokat eszi ami ugye szinten biztosan tönkreteszi a pici gyomrát, így egyenes úgy az allergia. és még írod, hogy jó anya vagy :)

nem hiszem, hogy van ilyen, legalábbis remélem!

2014. júl. 11. 13:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Beteg vagy kérdező!

Képes lennél megfojtani a gyerekeidet csakh a macsaka maradjon. Mondom ezt úgy, hogy van kutyánk bent. De ha tudnám, hogy a gyerekem allergisá rá nem gondolkodnék rajta, hogy marad vagy sem. A gyerekem az első. Ti meg a férjeddel szégyelljétek magatokat. A macskában sem az állatot, a kiskedvencet látjátok hanem csak a pénzt. Mint a gyerek meg csak gyerek oszt van??? Majd lesz vmi? Mindek kérdezted meg??? Úgyis megtartjátok? Majd a hírekben legközelebb meg ti lesztek. Szánalmas de tényleg. Téged kellene ilyennel összezárni, kíváncsi lennék meddig bírnád.

2014. júl. 11. 13:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!