Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hálózsák alá milyen ruha kell...

Hálózsák alá milyen ruha kell egy 2 hónapos babára?

Figyelt kérdés
Napközben általában egy bodyban meg egy vékony, hosszú ujjú rugdalózóban van. Alapesetben ebben van este is és erre még ugye betakarom. De ha egy 2,5 togos, ujjatlan hálózsákban altatom egy kb 20 fokos szobában akkor elég csak egy body? Alulra meg semmi? Jó vastag hálózsák, de azért nem tudom... Persze benyúlnék és leellenőrizném milyen a lába, csak annyira éberen alszik mostanában, hogy nem akarom zavarni, ha nem muszáj. Szerintetek?

jan. 22. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Body persze eleg
jan. 22. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én adtam alá vékony nadrágot is, hogy minden részén ugyanannyi ruha legyen, de valószínűleg nem oszt vagy szoroz sokat. A hálózsák egy meleg takaró, igazából ha pucéran lenne alatta se fázna valószínűleg, mert a saját hőjével befűt a hálózsákba.
jan. 22. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Body és vékony rugi van a kisfiamon, ő igényli a rugdalózót is alá. Szintén 2.5 togos ujjatlan hálózsákja van. 21 fok van a szobában. Mikor kinyitom a zsákot, kellemes meleg van benne.
jan. 22. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
1 hónapos, én egy rövid ujju bodyt és arra egy hosszú ujjut adok + a zsák.
jan. 22. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha fázna sírna. Az enyémen 3 togos van és egy hosszú ujjú body. Viszont ő 5 hónapos és mi 24 fokról indulunk, reggelig 21-re hűl. Többféle vastagságú hàlózsákja van és mindenféle opció volt már alatta. Sose volt hideg a tarkója, csak a keze néha és nem is paszkodott. Pedig ő elég fázós, 33fokos lakásba hoztam haza.
jan. 23. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal, ha egy gyerek fázik arra felkel, ha melege van arra nem biztos és az veszélyesebb is. Így ha szépen alszik akkor elég, amit ráadtál.
jan. 23. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézzétek: [link]
jan. 23. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk 22 fok van, a gyerek szobában 23 és ő is hálózsákban alszik. Én csak rugdalozot adok rá, de ha csak 20 fok lenne lehet aláöltöztetném.
jan. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!