Nem baj ha adtam a 2 hónapos babának vizet?
Figyelt kérdés
Sziasztok tápszeres a babám etetés után (nem ette meg az egész adagot) sírt és ette a kezét adtam meg neki amit meghagyott tápszert de nem kellett neki adtam neki forralt babavizet azt nagyon szépen itta és abba hagyta. A sírást utána és a kéz evéstokt. 14. 21:06
1/16 A kérdező kommentje:
(Hasmenése is van) lehet ezért kell neki plusz folyadek?
okt. 14. 21:09
3/16 anonim válasza:
Ha hasmenése van akkor pláne több folyadék kell nekik
4/16 anonim válasza:
Ha tápszeres akkor rendszeresen, naponta többször kell vízzel is kínálni.
6/16 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Elvitted ügyeletre?
Gondolom ez a kérdés a tiéd.
7/16 anonim válasza:
“Ha tápszeres akkor rendszeresen, naponta többször kell vízzel is kínálni.”
Dehogy kell. A tápszerben van elég víz
8/16 anonim válasza:
Nem kell neki víz, anyatej vagy tápszer többször kell velük kínálni.
9/16 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz,ne otthon kísérletezz!
Hasmenéskor különben sem szabad sima vizet adni,mert a maradék ásványi anyagot is kimossa a baba szervezetéből. Elektrolit kellene neki, mert ha túl kevés lesz a nátrium , baj lesz.
Én még mindig azt mondom,hogy vidd a sürgőre. Lehet, infúzió is kell neki.
Mi a pontos akadálya,hogy bevidd? Nincs kocsi? Rokonok férj nem engedi? Másik gyerek? Mindent meg lehetne oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!