2 hónapos babának mennyit kéne ennie?
Női tej? Anyatejes, szoptatott? Ha nem éhes, nyugodt, akkor nincs gond, eszik, amennyire szükség van. Nincs értelme méregetni, mennyit eszik, mert az anyatej tápértéke nem egyforma. Nincs olyan, hogy minimum ennyit vagy annyit egyen.
Ha nem lenne jóllakva, sírna. De jelzi, hogy elég, szóval ez nem áll fenn.
"Bekattanok már hogy folyton azon agyalok eleget eszik e."
Nem vagy normális, állj már le. A gyerek fejlődik megfelelően, nem ord8tja át a napot, hogy éhes. Nem kér többet enni, te meg tömnéd szerencsétlent.
Ő nem olvassa az ajánlást, annyit eszik, amennyit igényel.
A hízása is teljesen jó.
Keress szakembert, szükséged van rá.
Nem liba hogy tömjed meg hízlaljad🤦🤦🤦
Te is annyit eszel ami jól esik nem? Hízik, fejlődik, vidám. Ennyi. Nem egyformák a gyerekek. Nem egyformán híznak/nőnek. Minek méregeted állandóan?
Nekem szoptatott babám van, a csecsemen meg nincs ml kijelző, tehát amióta megszületett, halvány dunsztom sincs mennyit eszik egy egy alkalommal, de mivel folyamatosan hízik, nő, pisil és kakil és jól fejlődik, le is tojom.
A babák nem egyformák, a tied is eszik, amennyi jól esik neki. Még a donortej sem egységes, abból is biztos van, amelyik vizesebb/zsírosabb. Szerintem amíg rendben fejlődik, ne törődj vele mennyit eszik.
8!
"a csecsemen meg nincs ml kijelző, tehát amióta megszületett, halvány dunsztom sincs mennyit eszik egy egy alkalommal"
Tetszett,és igaz is. 2 évig szoptattam a lányom. 1x sem mértem meg. Nekem sem volt fogalmam sem,mennyit szopott. Amennyi neki kellett,annyit.
2 éves a lányom, SOHA nem mértem, mennyit eszik. Hozzátaplálasnál se. Akkor került mérlegre, ha státusz, vagy oltás volt.
Ha van pisi-kaki, jó a kedve, gyarapodik, nem kell görcsölni azon, mennyit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!