Miért, ők mit gondolnak, megfázik kánikulában? Mondjuk épp most oltáson láttam egy 2 hónapos babát, hosszú ujjú body és nadrág kombóban, aztán 36 fok volt árnyékban. A rendelőben is rohasztó meleg. Az ilyenek nem tudom, mit gondolnak...
2024. aug. 31. 08:08
4/18 anonim válasza:
Dehogy kell ra sapka :D
Pont az a veszelyes, ha tulmelegszik.
2024. aug. 31. 08:16
5/18 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
Férjem unokahúga egész nyáron hosszuujjut adott a kisbabájára(1-2 hónapos volt júliusban és augusztusban)
Állandóan nyűgös volt, nem tudták miért.
Láttam rajta, hogy melege van.
Óvatosan felhoztam nekik, hogy esetleg vegyék le róla a pulcsikát, hagyják rövid ujjúban.
Az unokahúga anyukája(sógornőm)teljesen kiakadt, hogy ő még pici, fázni fog, és amúgyis hideg a keze hosszuujjuban is.(Ő négy gyereket felnevelt, hat nem tudom hogy sikerült neki)
Oké, mondom ti tudjátok.
Nem szóltam többet.
2024. aug. 31. 08:20
6/18 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Dehogy kell sapka!!
2024. aug. 31. 09:10
7/18 anonim válasza:
Persze hogy lehet pelusban,és a spka ugye vicc.Nejogy kánikulában sapkát adj rá bent a házban.
2024. aug. 31. 09:15
8/18 anonim válasza:
Dehogy kell rá sapka.. Mi adtunk rá fürdés után az első 2 hétben de a gyerekem januári volt, a tiéd 2 hós és 40fok van. Nem kell rá semmi, elég a pelus ha a bodyban is megizzad.
2024. aug. 31. 10:02
9/18 anonim válasza:
Télikabátot nem akartok ráadni a sapi mellé? Szerencsétlen gyerek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!