2 hónapos babára sapka?
2 hónapos a lányom (első gyermekem) 20+ fok felett is kell rá sapka? (Nyilván ha nagy szél lenne stb kérdésem nem volna) De ha szélcsend van vagy épphogy lengedezik a szél kellene rá sapka? Nem tudom eldönteni mi lenne a helyes, könnyen leizzad ha nagyon be van öltöztetve azt hozzateszem, én nem adnék rá szívem szerint ilyen időben de nyilván kezdő anya vagyok nem tudom mi helyes.
A mozesban fekszik a babakocsiba.
Köszönöm a válaszokat.
dehogy adnék.
Fiam áprilisi. A kórházból még sapkába vittük haza, onnantól csak szél esetén volt rajta.
Az enyém 5,5 hónapos én adok rá sapkát. Nekünk fel se tűnik, de a levegő szinte állandóan mozog, azaz folyamatosan fúj a szél. A sapka véd a nap ellen is, és ami még fontos a megszokás. Húgom kislánya nyári baba, nem adtak rá az elején sapkát, ami miatt télen se viselte el, tépte le a fejéről, valakinek folyamatosan tartania kellett a sapkát a fején, akárhova mentek. Ha mindig van rajta kint spaka ez lesz a természetes neki.
Lehet nagyon vékonyat is kapni. Kislányoknak pepcoban láttam lyukacsos mintásat is, abba tuti nem fő be a feje.
4-es, csak a jovore valo tekintettel szeretettel ajanlom a balaklavat vagy salsapkat, ki hogy hivja, szolhatsz a tesodnak is :D En a h&m-bol szoktam venni a kisfiamnak.
Azt nem nagyon tudjak leszedni a babak, telre a legjobb talalmany.
Amugy a sapka (es zokni) leszedese tipik babas dolog, szorakoznak, jatszanak, ismerkednek, nem azon mulik, hogy te “mire szoktatod”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!