Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos baba és nyaralás,...

2 hónapos baba és nyaralás, hogy próbáljam minimalizálni a pakolást?

Figyelt kérdés

Holnap nyaralni indulunk, a kocsi már most úgy néz ki, mint akik költöznek... :D

Van egy nagybőrönd a babának, ebben vannak a ruhái, pipereholmijai, játékai, textilpelusok, kendő. Egy másik bőröndben vannak az eszközök, mint pl. orrszívó, sterilizáló, cumisüvegek, éjjeli fény stb. Van egy plusz táska, ami az "életmentő szett", ebben van 3 váltás ruha neki, tápszer, babavíz, egészségügyi csomag, takaró. + pelenkázó táska, én kistáskám

És még jön a babafészek, játszószőnyeg, babakocsi. Kicsit káosznak érzem, férjem szerint pakoljuk be hátra a gyerekorvost is, hátha pont szükségünk lesz rá kint... :D

Ti hogy pakoltok, mi az, amiket visztek, mi az, amiket kint vesztek?

Pl. pelenkát, babavizet nem pakoltam sokat, azt egyszerűbb ott venni (Horvátországba megyünk).

júl. 18. 18:31
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
34%
úgy, hogy én és a baba otthon maradnánk.
júl. 18. 18:39
 2/60 A kérdező kommentje:

Mióta bejött a meleg, bent dekkolunk a légkondis házban, mert én nem bírom ezt a fülledt, égető időt.

Saját nyaralóba utazunk, autóval, senkit nem fogunk zavarni. De tenger mellett leszünk, a szabadban, nem a forró aszfalt fog minket várni a kapun túl.

Spontán ötlet volt, augusztusban van tervezett nyaralásunk, de úgy érzem, megőrülök, ha még akár csak pár napig bent kell üljünk.

júl. 18. 18:41
 3/60 anonim ***** válasza:
91%

2 honapos. Jatszoszonyeg? Minek? Helyette egy pled a foldre esetleg, nem fog elmaszni sehova. De fekudhet a kanapen, agyon is, felugyelettel persze.

Sterilizalo? Van sterilizalo zacsko is,amit mikroban lehet hasznalni, de ha apartmanba mentek, akkor ott biztos lesz edeny es kifozod a cuccokat, csokolom.

Jatekok? Minek? 2 honapos. Egy db csorgos ize eleg boven.

Ruhakbol sejtesem szerint fele annyi eleg lenne, mint amit elraktal. 600 fok van. Kb egy pelenka eleg ra, de akarmi van, kezzel is lehet mosni akar.

Nem tudom mik a piperecuccok, de en vinnek egy furdetot, popsikremet neki es kesz. Lazmero, lazcsillapito ami fontos, habar ha lazas lesz; egy ekkora babaval azonnal korhazba kell menni, de azert legyen.

Ejjeli fenyt se vinnek, minek.

júl. 18. 18:49
 4/60 anonim ***** válasza:
44%
2 hónapos gerincének nem tesz jót ha 1 óránál huzamosabb ideig az ülésben van neki ez kínzás és nem egészséges, de te tudod a te gyereked. Én nem tenném ki ennek az enyémet szinte újszülöttként.
júl. 18. 18:51
 5/60 anonim ***** válasza:
42%

1es jujj de savanyú a szőlő, hogy másnak gyerek mellett még nyaralásra is telik :D

Kérdező mi ilyen célból vettünk a terepjáróra még egy tetőboxot is :)

júl. 18. 18:52
 6/60 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy sztem Facebook csoportokban jobban jársz ha ott írod ki a kérdésed, mert ezen az oldalon senki se utazik, érdekes módon ott más kisebb babával is utazik
júl. 18. 18:55
 7/60 A kérdező kommentje:

A gyerekorvosunkkal beszéltem, jó utat kívánt.

Autóban általában indulás után 2 perccel már alszik, de este, éjjel tervezünk utazni majd amúgy is, hogy ne legyen nagy a forgalom.

Játszószőnyeget akkor itthon hagyjuk, elég lesz a babafészek.

Van pár játéka, amit már szeret, észrevesz, felfigyel a zenéjükre, azokat elraktam, nem foglalnak nagy helyet.

Éjjeli fény igazából nekem/nekünk kell, ha éjszaka kiesik a cumi, vagy felriadok, hogy "úristen hol a gyerek", azonnal lássam. :D

A piperék azok a fürdetéshez, pelenkázáshoz használatos dolgok.

Fürdető, babasampon, testápoló, popsikrém, nedves törlőkendő.

júl. 18. 18:57
 8/60 anonim ***** válasza:
84%
Nekem kimondottan azt javasolta mindenki, hogy addig utazzunk amíg pici
júl. 18. 19:00
 9/60 anonim ***** válasza:
30%

5ös, nem nem savanyú a szőlő, nemrég jöttünk haza Maldívról a 3 évesünkkel és megyünk még máshova is idén. Csak egészségügyi végzettséggel nem értem, miért kell egy számára nem természetes testhelyzetbe kényszeríteni, ezáltal esetlegesen légzési nehézséget okozva neki ezzel a helyzettel.

DE nekem mindegy, nem az én gyerekemnek lehet esetlegesen baja.

júl. 18. 19:02
 10/60 A kérdező kommentje:
Igen, jövőre már nem annyi lesz, hogy mellettünk alszik, nézelődik a parton, medencénél, hanem akkor már inkább csak nyaraltatunk... :D
júl. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!