Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos baba és nyaralás,...

2 hónapos baba és nyaralás, hogy próbáljam minimalizálni a pakolást?

Figyelt kérdés

Holnap nyaralni indulunk, a kocsi már most úgy néz ki, mint akik költöznek... :D

Van egy nagybőrönd a babának, ebben vannak a ruhái, pipereholmijai, játékai, textilpelusok, kendő. Egy másik bőröndben vannak az eszközök, mint pl. orrszívó, sterilizáló, cumisüvegek, éjjeli fény stb. Van egy plusz táska, ami az "életmentő szett", ebben van 3 váltás ruha neki, tápszer, babavíz, egészségügyi csomag, takaró. + pelenkázó táska, én kistáskám

És még jön a babafészek, játszószőnyeg, babakocsi. Kicsit káosznak érzem, férjem szerint pakoljuk be hátra a gyerekorvost is, hátha pont szükségünk lesz rá kint... :D

Ti hogy pakoltok, mi az, amiket visztek, mi az, amiket kint vesztek?

Pl. pelenkát, babavizet nem pakoltam sokat, azt egyszerűbb ott venni (Horvátországba megyünk).

júl. 18. 18:31
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem szoktátok kiadni az ingatlant nyaralóknak? 😊

Az én véremet azért szívták, mert belengettem, hogy egy 1 évessel és egy 4 évessel mennénk Görögbe autóval. 😃😃🙃 szóval mindenki marha okos, amikor a másik pénztárcájában kell kotorászni.

júl. 19. 13:32
 42/60 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk Miskolci vagyok de nekünk nem 5 óra a horvát tengerpart 😂🤭 Menj nyugodtan. És igen mi ebbe a melegbe nem mozdolunk ki nem haltunk még bele. De menjetek persze nekem nem baj meg nem rossz.
júl. 19. 13:32
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
41 ki turkál más pénztárcájában? 2 hóssal nyaralni mennek ez a sokkoló sokaknak, kit érdekel a pénztárcájuk 🤭😂
júl. 19. 13:33
 44/60 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, kár ezen fennakadni, nagyon sok beszűkült látokörű ember van, a mi környezetünkben is volt aki fennakadt azon, hogy 2 hónapos babával utazunk, de vannak sokan akiknek meg ez természetes. Pl a férjem egyik volt kollégája azt mondta ők majd akkor utaznak ha 10 éves lesz a gyerek. Hát őszintén, ők tudják…
júl. 19. 13:38
 45/60 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy számomra az a meglepő, hogy sokan azzal jönnek, hogy a gyerek mennyi lemondással jár, ami szerintem nem igaz, csak inkább az emberek szeretik játszani a mártírt.
júl. 19. 13:39
 46/60 A kérdező kommentje:

42-es, szupi, mi Budapestről megyünk. :)

Mi sem halunk bele az itthonlétbe, de ha van kellemesebb, kényelmesebb opció, miért ne válasszuk azt?

Ez a nyaraló csak magáncélra lett vásárolva, terveztünk is oda rendelni babaholmikat, de úgy gondoltuk, max. augusztus végén-szeptemberben megyünk le a babával. De szükség törvényt bont. :D

júl. 19. 13:55
 47/60 anonim ***** válasza:
43: pl az én nyaralós sztorimban is többektől elhangzott, hogy kínzás a gyerekekkel ennyit autózni, mert sírni fognak, menjünk repülővel. Egyébként ezt úgy, hogy nem is ismerik a gyerekeimet, másrészt meg a déli határnál lakunk, ami azért rövidít az időn. Meg ne ennyi napra menjünk, mert az kevés, 2 hét minimum kell és kevesebb napért el se induljunk. Namár most nem mindenki pesti ám, hogy csak kiszalad a reptérre, 4 főnek oda-vissza csomagokkal a csillagos ég a repülő, plusz béreljünk kint autót ha menni akarunk valahova és egyébként se arra a településre menjünk, hanem a másikra, igaz, hogy 2x annyiba kerül, de mit nekem kifizetniba különbözetet 😆.
júl. 19. 14:00
 48/60 A kérdező kommentje:

Repüléshez én még picinek érzem, augusztusban is autóval fogunk menni Szlovéniába. Plusz most a reptereken hatalmas a fejetlenség, nem akarunk kockáztatni (meg ennyi cuccot nem tudom, hogy vinnénk magunkkal:D).

Így akkor állunk meg, amikor akarunk, nem vagyunk sehol időponthoz kötve, nem kell sietni, kapkodni, nem kell sakkozni, hogy vajon alszik-e a gépen, hogy oldjuk meg az etetést stb.

júl. 19. 14:13
 49/60 anonim ***** válasza:
91%

Ott elakadtam, hogy a táska meg az étterem. Van olyan táska amivel CIKI beülni valahova?

Hogy tessék? Van baj. Külsőségek azon nagyon fontosak látom.

júl. 19. 14:50
 50/60 A kérdező kommentje:
Sőt, melegítőben sem megyek mindenhová, ez van.
júl. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!