2 hónapos baba és nyaralás, hogy próbáljam minimalizálni a pakolást?
Holnap nyaralni indulunk, a kocsi már most úgy néz ki, mint akik költöznek... :D
Van egy nagybőrönd a babának, ebben vannak a ruhái, pipereholmijai, játékai, textilpelusok, kendő. Egy másik bőröndben vannak az eszközök, mint pl. orrszívó, sterilizáló, cumisüvegek, éjjeli fény stb. Van egy plusz táska, ami az "életmentő szett", ebben van 3 váltás ruha neki, tápszer, babavíz, egészségügyi csomag, takaró. + pelenkázó táska, én kistáskám
És még jön a babafészek, játszószőnyeg, babakocsi. Kicsit káosznak érzem, férjem szerint pakoljuk be hátra a gyerekorvost is, hátha pont szükségünk lesz rá kint... :D
Ti hogy pakoltok, mi az, amiket visztek, mi az, amiket kint vesztek?
Pl. pelenkát, babavizet nem pakoltam sokat, azt egyszerűbb ott venni (Horvátországba megyünk).
Kérdező, nem szoktátok kiadni az ingatlant nyaralóknak? 😊
Az én véremet azért szívták, mert belengettem, hogy egy 1 évessel és egy 4 évessel mennénk Görögbe autóval. 😃😃🙃 szóval mindenki marha okos, amikor a másik pénztárcájában kell kotorászni.
42-es, szupi, mi Budapestről megyünk. :)
Mi sem halunk bele az itthonlétbe, de ha van kellemesebb, kényelmesebb opció, miért ne válasszuk azt?
Ez a nyaraló csak magáncélra lett vásárolva, terveztünk is oda rendelni babaholmikat, de úgy gondoltuk, max. augusztus végén-szeptemberben megyünk le a babával. De szükség törvényt bont. :D
Repüléshez én még picinek érzem, augusztusban is autóval fogunk menni Szlovéniába. Plusz most a reptereken hatalmas a fejetlenség, nem akarunk kockáztatni (meg ennyi cuccot nem tudom, hogy vinnénk magunkkal:D).
Így akkor állunk meg, amikor akarunk, nem vagyunk sehol időponthoz kötve, nem kell sietni, kapkodni, nem kell sakkozni, hogy vajon alszik-e a gépen, hogy oldjuk meg az etetést stb.
Ott elakadtam, hogy a táska meg az étterem. Van olyan táska amivel CIKI beülni valahova?
Hogy tessék? Van baj. Külsőségek azon nagyon fontosak látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!