2 hónapos babám arc bőre ekcémás. Több mindent próbáltam már, nem vált be semmi. Talán a legjobb eddig a Babe atopias arckrémje volt. De ez is pár napig biztosított csak szép bőrt, aztán szintén visszatért a szárazság és a foltok. Folyt..?
Orvos mit mond ra?
Nekunk irt fel furdetot es kremet anno, az rendbe tette. Ha nem mult volna el neki, akkor a tejtermekeket kellett volna elhagynom (szopizott), az lett volna a kortkezo lepes, de nem kellett vegul.
A bore mondjuk mindig is szaraz volt, most a bioderma atoderm olajos tusfurdojet es kremet hasznaljuk, ez bevalt ra.
Kizártátok a tehéntejfehérje allergiát? Ha te fogyasztasz akár csak kis mértékben, akkor is bejut az anyatejbe és tüneteket okozhat. Én véletlenül megettem egyetlen kocka tejcsokit egyszer, másnapra pöttyös volt a baba.
Elmulasztani nálunk csak a szteroidos krém tudta normális idő alatt. De abból a nagyon híg, alacsony hatóanyag tartalmút elég volt 1x használni és rendbe jött. (Locois krémet írt fel a bőrgyógyász, amit belekevertetett a hidratálóba és a foltokra napi 1x kellett volna ezt kenni, de igazából összesen 1x elég volt.)
Csak hidratálással hetekig tartott, pedig már diétáztam.
A fiam már 20 hónapos de még mindig van neki az arcán. Hideg időben a combján is előjön.
Az uriage testápoló segített, de az arcán ritkán engedi kenni.
Orvos nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!