Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől ébredhet?

Mitől ébredhet?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Eddig mindig átaludta az éjszakát, 3 napja felkel éjjel és felül, mászkál a kiságyba,halljuk, látjuk babakamerán, nem sír, egy hangja sincs, ma pl 5 és 6 között nem aludt, motoszkált ott magának. Most nem tanult semmi újat a mozgásfejlödésben. Ti ilyenkor átmentek hozzá? Vagy hagyjátok had élje világát?
jan. 22. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem még kisebb a babám, így csak az odamegyek-e részhez tudok hozzászólni. Én úgy vagyok vele, hogy ha elvan magában, akkor eszem ágában sincs odamenni. Pláne éjszaka. Nyilván ha nyűgös, sír akkor azonnal.
jan. 22. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd, ne zavard meg.

Simán lehet, hogy a járást gyakorolja, ha már tud járni. Nem úgy megy ez, hogy szerdán megtanul járni, csütörtökön már tudja és nem kell többet gyakorolnia- mivel hónapokig, évekig fogja még tökéletesíteni. Ez az alvásba hetekig bezavarhat. Fogzás szintén, de akkor szerintem sírna is.

Míg nem veri be magát az ágyba és nem sír, addig csinálja csak. Titeket zavar amúgy a dolog, hangiskodik közben?

jan. 22. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha biztonságos helyen van pl. kiságy, akkor amíg elvan magában és nem sír, én hagynám, nem zavarná meg. A fiunknál is volt egy ilyen időszak, amikor éjszaka közepén rendszeresen felébredt és elkezdett a kiságyban körbe-körbe szaladgálni. Aztán lefeküdt és visszaaludt.
jan. 22. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyiba zavar h motoszkál és nem alszunk csak félszemmel, a hangot meg ugye nem kapcsoljuk ki mert a ház másik végébe van a gyerekszoba. Felül, játszik a cumival, járkál körbe ennyit csinál, lefekszik 5perces csend van majd megint rákezd. Nem sír, gagyog magának.
jan. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!