Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A sok beteg ellenére elkezdtek...

A sok beteg ellenére elkezdtek most babafoglalkozást?

Figyelt kérdés

10 hónapos az alany. Kerekítőre szeretném hordani, de azon vacilálok, hogy most kezdjük vagy tavasszal, amikor nem ennyire beteg mindenhol mindenki.

Van egy ovis tesó meg egy enyhe betegségfóbia a részemről. Így is sokat betegek a gyerekek, ha a picit közösségbe viszem "direktbe" akkor gondolom még rosszabb lesz a helyzet.

Ti mikor vinnétek?

tegnapelőtt 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Vidd tavasszal. Most kezdődött a járvány, ajánlott a maszk.
tegnapelőtt 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Én is most akartam.Amikor már túlvan az oltásokon.4 hónapos.

Honnan tudjam, tavasszal mi lesz? A covidnál megtanultam, lehet, hogy 2 évig ülhetünk a 4 fal között. Hát, akkor megyünk, amikor lehet. Tavasszal, szép időben inkább szabad térre járnék. Amúgy is csavargósok vagyunk. 1x se volt beteg, idén még én se, meg amúgy se jellemző.

De, miért, amúgy? Ott nyalogatják egymást? Mert ha azon parázol, hogy egy légtérben vannak, akkor gondolom, buszra se szállsz. Mi minden nap kb.

tegnapelőtt 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Engem ilyen sosem tartott vissza.
tegnapelőtt 22:46
 4/14 A kérdező kommentje:

Kerekítőn még a nagyobbal sosem voltam, csak más zenés foglalkozáson + bölcsi klubban.

Előbbiben ugyanazt a hangszert nyalogatták, utóbbinál egy figyelmes anyuka egy nem kötelező foglalkozásra full nàthásan hozta a kislányàt. Na ott szó szerint az én lányom lenyalta a taknyot az arcáról a nagy szeretgetés közben.😅 Természetesen sikerült többször benyelnünk valami csodàt, de mondjuk így is hoz haza mindent a nagytesó, csak örülök, ha "csak" az van itthon.

tegnapelőtt 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem vinném most. Sajnos az emberek nincsenek tekintettel egymásra. Simán viszik a taknyos, köhögős gyerekeket az ilyen foglalkozásokra. Mi novemberben egy hányós-hasmenős vírust szedtünk össze ilyen helyen! Majdnem kórház lett a vége.
tegnapelőtt 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem vinném. Mi pl. "csak" boltba járunk, de borzalmas, hogy mindenki köhög, fulldoklik... Az elmúlt 2 hónapban 3x voltunk betegek a kislányommal, a férjem 2x.

Egyáltalán nincsenek tekintettel az emberek senkire.

tegnapelőtt 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én viszem, igaz babaklubba csak. De járunk közösségbe is, én nem félek a betegségektol. Még sose volt beteg a lányom, én meg szokoevente vagyok beteg ugyhogy.
tegnapelőtt 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

Nektek nem fura, hogy mindig azok írják, hogy mindig betegek, akik nem járnak sehova?

tegnapelőtt 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

8

Nekem nem fura. Mivel leírtam, hogy mi járunk boltba, ahol mindenki köhög, szörcsög, hörög.

Voltunk wellnessezni is télen és ha jobb az idő akkor a játszótérre is szoktunk menni, járunk sétálni, családhoz, nem a lakásban punnyadunk.

És tessék, betegek vagyunk kb. állandóan.

Amikor a 13 hónapos kislányom 39,5 fokos lázzal kelt, fülgyulladása és torokgyulladása volt 2x is 2 hónap alatt, inkább meggondolnám az ilyen helyeket. Megszakadt a szívem mikor két napon keresztül csak sírt, aludt, szenvedett. Utána a pocakja miatt az antibiotikumtól.

Boltba sem szívesen járok vele a sok igénytelen ember miatt, de enni muszáj.

Örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy.

tegnapelőtt 23:41
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vinném..
tegnap 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!