Mit tesz akinek megfájdul a karja a baba dajkálásától? Szombaton beteg volt és egész nap karban,már másnap mindha izomlázam lett volna,de mostanra nagyon fáj a könyököm ha mozgatom. Lehet attól? 12 kg(8hónapos)persze ezen is fellehet akadni
Figyelt kérdés
okt. 23. 01:06
1/10 anonim válasza:
Óriásbébi. 😃 Egyébként persze, hogy lehet attól, 12 kg az egy karton víz, képzeld el, hogy azt rázogatod egész nap… brutális. Próbáld pihentetni a kezed pár napig, amennyire csak tudod.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,de annyira nem tűnik ducinak tényleg,jó a lába cuki húrkás🙂.Köszi,remélem énis,hogy csak ez a baj
okt. 23. 04:28
3/10 anonim válasza:
Ha van otthon lóbalzsamod vagy bármi sport krémed azzal kenegesd, masszírozd. Főleg alvás előtt. Ha kell, borogasd.
Csinálj mindent úgy, mintha egy edzés utáni izomlázat kezelnél.
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Megeröltetted a karod. Próbáld pihentetni és ahogy a hármas írta: mintha edzés után lennél, úgy kezeld. Lóbalzsam stb, ha nagyon kibírhatatlan nyugodtan vegyél be fájdalomcsillapítót is (ha szoptatsz akkor is lehet 🙂). A jövőre pedig: próbáld úgy fogni, hogy váltogatod a kezed vagy olyan "pózt" találni, ahol nem terhel annyira. Nem tudom, a te gyerkőcöd mennyire nyugtatja meg, az enyém szerette ha kicsit hátradőlve leültem vele és a mellkasomon feküdt, közben fogtam.
5/10 anonim válasza:
próbáld ki a hordozót, tehermentesíti a karjaid
6/10 anonim válasza:
Hordozóba tettem. Eloszlik a súlya, és kényelmesebb. Ekkora baba már mehet hátra.
7/10 anonim válasza:
Nekem is leszakad a karom a fiam 12 kiló egy éves múlt. Próbald meg a hordozót hátha szereti. Fiam sajnos nem.
A férjem maszirozni szokta a karomat, én az övét, bár ő jobban bírja. Kenegetni is szoktam és ha nagyon nem bírom már beveszek egy fájdalomcsillapítót.
8/10 anonim válasza:
Perozin nevű krémet lehet szoptatás alatt is használni, nem egy Voltaren, de azért valamennyire működik.
9/10 anonim válasza:
Én is a perozin-t akartam írni, szuper hatásos krém.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Lóbalzsab,meg fájdalomcsillapitó elviselhetőbbé teszi
okt. 23. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!