Ha megbeszeltetek a parotokkal hogy ha este felkel a gyerek
akkor egyik nap o megy ki vele, masnap te, akkor ebben az
esetbe is ragaszkodtok ehez?
Figyelt kérdés
Tehat abban az esetben ha delelottos a munkahelyen es fel 4kor kel? (2muszakos allas) o dobta fel az otletet h egyik este en megyek ki vele masik este o. Igy is tartanatok mahatokat ehhez, hogy ilyen koran kel a parotok? O azt mondja nem gaz, felkel vele ha rajta van a sor.
Nálunk éjszaka volt mindig fent a gyerek, felcserélte a nappallal. Egy ideig (nem felváltva, csak amikor jónak láttuk vagy én fáradt voltam) volt vele az Apukája is. Kemény volt neki, így mondtam, hogy hadjuk, majd szólok ha szükségem van a segítsegére. Az első naptól kezdve etet, pelenkáz, fürdet...szóval ki vette és a mai napig ki veszi a részét a feladatokból, de azt nem várom el, hogy ő keljen éjszaka és nappal a munkahelyén 12 órát teljesítsen. Őt kirúghatják, én meg alhatok nappal is a mosatlan vagy a ruha megvár.
2018. ápr. 27. 16:13
2/11 anonim válasza:
Nálunk az kel hozzá, aki másnap nem megy dolgozni. Ha pedig mindketten megyünk, akkor az, aki tud, aki kevésbé fáradt (bölcsis, dolgozom).
2018. ápr. 27. 16:21
3/11 anonim válasza:
Nekem evidens, hogy az kel fel a gyerekhez, aki nem megy munkahelyre dolgozni
2018. ápr. 27. 18:07
4/11 anonim válasza:
Csatlakozom az eddigiekhez...az én gyerekeim már óvodások,de sosem vártam el,hogy a férjem keljen hozzájuk,ha egyszer én otthon voltam...
Emellett viszont segített a gyerekek körül,a kezdettől fürdetett, pelenkázó, ha kellett.
2018. ápr. 27. 18:52
5/11 anonim válasza:
Én nem vánám így el, hogy felkeljen. Ahogy soha nem is kellett kelnie hozzá, mivel neki dolgoznia kell másnap. Ha hamarabb elalszom és ő még fent van, akkor persze ő megy be a babához ha felébred.
De ahogy fentebb is írták, ő nem tud ebéd után ledőlni a gyerekkel.
2018. ápr. 27. 20:44
6/11 anonim válasza:
Ebben nektek kell dűlőre jutni. Ha ő azt mondja jó így akkor legyen így de én figyelném a helyedben és ha azt látnám hogy sok neki átvenném tőle. Nálunk éjjel mindig én kelek, hétvégente szokott választani a férjem egy reggelt amikor ő megy le a babával én meg alszok.
2018. ápr. 27. 20:48
7/11 anonim válasza:
Mi felváltva keltünk. Egyrészt közös a gyerek, másrészt ő fél perc alatt vissza tudott aludni, én meg akármilyen fáradt voltam, 2-3 órán át néztem a plafont.
Aztán szerencsénk lett, mert úgy 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, csak a fogzásnál voltak néha kelések később.
Már óvodás, ha időnként rossz álom miatt felébred, akkor az megy, akit hív.
2018. ápr. 27. 21:06
8/11 anonim válasza:
A felkel mit takar?
Nálunk a nagyobbat csak át kell hozni és alszik tovább. Tehát aki éppen hamarabb felébred az megy.
A kicsit szoptatom. Így hozzá én kelek. De pl. Ha már pelenkát kell cserélni akkor a Férjem csinálja. Ő 2 perc múlva alszik, ha én csinálom sokáig forgolódom.
2018. ápr. 27. 21:30
9/11 anonim válasza:
Hova kell vele kimenni?
2018. ápr. 27. 23:23
10/11 anonim válasza:
Nalunk en keltem, bar szoptattam is. Annyi volt hogy amikor nagyon koran kelt, akkor az apja kelt fel vele es en aludhattam tovabb amig el nem indult dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!