Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj az, ha egy 2-5 éves...

Miért baj az, ha egy 2-5 éves gyerek nem 10-11 között megy el este aludni hanem 8 körül?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy minek kel olyan korán lefektetni azt a gyereket stb....nálam 7 kor van fürdetés 8 alvás...reggelig alszik. Minek kell arra szoktatni egy kisgyereket, hogy ilyen későig fenn legyen?
2010. okt. 2. 14:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csináld. Nálunk is így van. Ez a helyes szerintem is.
2010. okt. 2. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ritka aki olyan késön altatja a gyermekét.

A lányom 2,5 ö 9 kor megy aludni.

2010. okt. 2. 14:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Különbözőek vagyunk szülők is, gyerekek is, mindenki úgy alakítja ki a szokásokat, ahogy akarja vagy ahogy tudja.

Te megtaláltad azt, ahogy nektek jó, nem értem miért zavar, ha mások máshogy csinálják?

Nem értem minek tetted fel ezt a kérdést, tényleg.

(Az enyémek 20-20:30 között fekszenek :o)

2010. okt. 2. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól! Én 35 éves vagyok, de a Barátok közt után már álmos vagyok.
2010. okt. 2. 14:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, ez a normális. Egy gyereknek este 10-11kor semmi keresnivalója nincsen ébren.

aztán meg panaszkodnak a szülők, h nincsen egymásra idejük, meg milyen fáradtak. nem értem az ilyet.

2010. okt. 2. 14:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert itt olvastam többször is,meg volt, hogy engem is "letoltak", hogy minek kell ilyen korán letenni a gyereket aludni...jól írta az utolsó előtti, hogy Barátok köztöt után már én is álmosodom....míg elvagyok apával kicsit aztán mire mi is lefekszünk 11-12....mi lenne ha 10 kor menne el a gyerek aludni...mi mikor kerülnénk ágyba:S

Pl. a családba is van olyan, hogy az 2 éves baba még 10 kor is fenn van.

2010. okt. 2. 14:59
 7/17 A kérdező kommentje:
barátok közt akart lenn, bocsánat az elírásért!
2010. okt. 2. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Énmeg azért fogok orvoshoz menni, mert az örökmozgó, sosem megsemálló fiamat még este 10,30kor képtelenség elaltatni.

Előbb is. Volt, hogy 20kor letettük, szenvedett 11-ig.

Szóval irigyellek.

Teljesen kivagyok az egész napos rohanástól, éjjeli nem alvástól

21 hónapos kisfiú

ja, édességet nem eszik, nem iszik.

Valami baja lehet

2010. okt. 2. 15:09
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia!

van egy barátnőm, akinek a kislánya aki most lesz 2 éves sohasem aludt el 22-től hamarabb.

Nekem a kisfiam aki 16 hónapos 20-20.30között fürdik, eszik és alszik. Ez így jó. Utána apával vagyunk. Így is mire ágyba kerülünk majdnem éjfél.

2010. okt. 2. 15:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is te csinálod jól. Nálunk 8-kor van fürcsi, 9-ig alvás van.
2010. okt. 2. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!