Miért baj az, ha egy 2-5 éves gyerek nem 10-11 között megy el este aludni hanem 8 körül?
Szerintem ritka aki olyan késön altatja a gyermekét.
A lányom 2,5 ö 9 kor megy aludni.
Különbözőek vagyunk szülők is, gyerekek is, mindenki úgy alakítja ki a szokásokat, ahogy akarja vagy ahogy tudja.
Te megtaláltad azt, ahogy nektek jó, nem értem miért zavar, ha mások máshogy csinálják?
Nem értem minek tetted fel ezt a kérdést, tényleg.
(Az enyémek 20-20:30 között fekszenek :o)
Jól csinálod, ez a normális. Egy gyereknek este 10-11kor semmi keresnivalója nincsen ébren.
aztán meg panaszkodnak a szülők, h nincsen egymásra idejük, meg milyen fáradtak. nem értem az ilyet.
Azért tettem fel a kérdést, mert itt olvastam többször is,meg volt, hogy engem is "letoltak", hogy minek kell ilyen korán letenni a gyereket aludni...jól írta az utolsó előtti, hogy Barátok köztöt után már én is álmosodom....míg elvagyok apával kicsit aztán mire mi is lefekszünk 11-12....mi lenne ha 10 kor menne el a gyerek aludni...mi mikor kerülnénk ágyba:S
Pl. a családba is van olyan, hogy az 2 éves baba még 10 kor is fenn van.
Énmeg azért fogok orvoshoz menni, mert az örökmozgó, sosem megsemálló fiamat még este 10,30kor képtelenség elaltatni.
Előbb is. Volt, hogy 20kor letettük, szenvedett 11-ig.
Szóval irigyellek.
Teljesen kivagyok az egész napos rohanástól, éjjeli nem alvástól
21 hónapos kisfiú
ja, édességet nem eszik, nem iszik.
Valami baja lehet
Szia!
van egy barátnőm, akinek a kislánya aki most lesz 2 éves sohasem aludt el 22-től hamarabb.
Nekem a kisfiam aki 16 hónapos 20-20.30között fürdik, eszik és alszik. Ez így jó. Utána apával vagyunk. Így is mire ágyba kerülünk majdnem éjfél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!