Ha a 13 hónapos fiam csak reggel meg este szopizik, de van, hogy csak este, akkor kellene adnom neki gyerek tejet?
Este szopizik, igen elég jól. Meg éjjel is kel, akkor van, hogy hosszabban is szopik, de reggel, meg napközbe, akkor csak 2 korty és megy a dolgára, aztán megint 2-3 korty, egy darabig megy ez így, aztán játszik tovább.
2-es: UHT dobozosra gondolsz, vagy a friss dobozos tej?
Nekem sikerült 15 hós koráig szoptatni, reggel + este, de nem adtam neki más tejet, így is gyorsan elapadt a tejem a végére, a végén már csak játszott vele. A tejet először furcsállotta, nem akarta meginni, így kakaó formájában adom neki azóta is. Én nem bízom az UHT tejekben, inkább a zacskós friss tejet veszem, és instant kakaót keverek bele.
Ha akarod még szoptatni, szerintem ne adj neki plusz tejet, mert gyorsabban leszokhat a szopásról, inkább más tejtermékfélét, joghurt, tejpép, sajtok.
Ja és olyan 1 éves korától én már kóstoltattam vele az anyatejet pohárból, néhány kortyot mindig, így rögtön elfogadta pohárból, nincs cumisüveg, mindent pohárból iszik.
2 vagyok.
Friss dobozosra gondoltam. Nekem már szinte üres volt a cicim, és azért adtam neki dobozost. A joghurt vagy egyéb tejtermék addig nem is kellett neki, míg szopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!