Mit csinálnátok a (panel) szomszédokkal ilyen esetben? Este fél 10-kor is még szaladgál, ugrál a gyerek, nekünk meg szétmegy a fejünk.
A mi fenti szomszédunknál 3 gyerek van, na ott aztán van ugrálás, szaladgálás!
Amíg pici volt a lányom, csak evett ivott aludt, addig nekem is feltűntek ezek a zajok.
Miután Lányom is elérte a 2 évet, elkezdett dobolni, ugrálni, szaladgálni, ágyon ugràlni, barátok átjönnek gyerekekkel, együtt rohangálnak, sikítoznak...
Most már meg sem hallom a fenti azomszédokat!
Igaza volt az apukának, majd ti is megtudjátok!!!
Hála, hogy mi nem panelban lakunk:-).
Tény, hogy nehéz lekötni a gyereket. De szerintem, ha nyugodtan, higgadtan leülnétek a szülőkkel, hogy azért az mégis túlzás, hogy 10 körül még mindig szaladgál a gyerek és akkor sem tudják lekötni. Próbálják azért meg. Olvassanak neki mesét, nézegessenek vele könyvet, stb.
2,5 éves a kislányom és bár senkit nem zavarna, mert családi házba lakunk, de 8 után már nem nagyon ugrál, mert teljesen felhergeli magát és még 11-kor sem tudna aludni.
Szerintem kisgyerek miatt így viselkedni elég csúnya dolog. Egy 3 éves nem fog egy helyben ülni, csak mert az a szomszédok óhaja. Tényleg nem lehet megfékezni egy nagyobb mozgásigényű 3 évest. Persze lehetne változtatni a napirendjén, hogy este korábban feküdjön le, de ezt meg a szülők rontották el, nem a gyerek hibája.
Nekem ikreim vannak, este 8-kor fekszenek le. Sokszor szólok rájuk, hogy ne rohangáljanak, de nem köthetem őket a fotelba. Kimenni se mindig lehet az udvarra. Mondjuk még sosem szóltak ránk. Sőt, megértőek, mert gyerekekről van szó, és nálunk sok idős ember lakik, akik már tudják milyen egy kisgyerek.
Viszont.
A fölöttünk lakó fiatal GYEREKTELEN pártól én is agybajt kapok. Délután 5-től éjjel 1-ig (!!!!) dübörögnek, bútort tologatnak, konyhaszéket csapkodják és huzigálják a kövön, radiátor csöveket kongatják folyamatosan. Hétvégén egész nap, és még fúrnak is hozzá, vagy a magnót bőgetik, vagy a rohadt kutyájuk ugat órákon át.
Inkább lakna fölöttünk gyerek.
Fölcsavarni a magnót amikor elcsendesednek meg a legnagyobb rohadtság. Az ilyen megérdemelné, hogy 10x ilyen rossz kölke legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!