Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két gyerek két szobás lakásban...

Két gyerek két szobás lakásban. Vélemény?

Figyelt kérdés
Ti bevállalnátok, vagy inkább ellene vagytok?
2012. nov. 21. 11:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
A mi lakásunk elég kicsi, 50nm. 2kis szoba van benne. 1 gyerekünk van még csak, tehát most adott a dolog, egyik szoba az övé, a másik a miénk. De ha minden igaz úton van a kistesó. Mi mindenképpen szerettünk volna 2.gyereket. A két szoba lesz a gyerekeké, mi meg kiköltözünk a mostani nappaliba. Nekünk nem okoz gondot.
2012. nov. 21. 11:27
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

A gyerekeim 2 és 4 éves koráig 43 m2-en éltünk, másfél szobásban, nagyon sok cuccal, és csak a legvége volt kimerítő.

Akkor már pocakban volt a harmadik, amikor 70 m2-be tudtunk át menni, egy nagy és 3 kis szoba van. Gyerekek továbbra is egy szobában.

2012. nov. 21. 11:28
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
pár millióan felnőttek már így:)
2012. nov. 21. 11:28
 4/24 anonim ***** válasza:
24%

Én ellene vagyok. A gyerekeknek is kell külön szoba meg nektek is.

Mi 4 szobában lakunk, de ha netán lenne kistesó elköltöznénk nagyobba.

2012. nov. 21. 11:30
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

sokaknak működik, főleg míg kicsik, kamaszként inkább előjöhet a saját-kuckó igény, de okosan az is megoldható, és hát azt kell szeretni, ami van...

ha csak a lakás mérete lenne az egyetlen ellenérv, én belevágnék.

nekünk 4 éves a lányunk és 2,5 a fiunk, 64nm panelban lakunk. Átalakítottuk, a konyhából külön kis lakószoba lett (egyenlőre dolgozó), a gyerekeké a nagy erkélyes szoba, nekünk a háló a egy félszoba és van egy közösségi tér ami étkezőként is funkcionál. Úgy tervezzük, hogyha sajátszobát akarnak majd, akkor egyik megkapja a mi mostani hálónkat, a másik a néhai konyhát, mi meg beköltözünk majd a nagyszobába :) de egyenlőre nagyon jól elvannak kettecskén benne, szerintem kisiskolásként is így lesznek még. Szerintem a mostani leosztás az adottságokhoz képest a lehető legjobb, ennél többet nem tudtunk kihozni a pénzünkből, mégis mindenkinek meglesz a saját privát tere hosszabb távon is.

amúgy ha nem lett volna az átalakítás, akkor később a nagyszobát valahogy ketté tudtuk volna osztani nekik ha erre kerekedik igényük. Minden megoldható szerintem, csak akarni kell, nekem eszembe se jutott a lakás miatt vacillálni mikor kiderült e kistesó, én egy szobában laktam középsulis koromig a tesómmal és persze néha voltak súrlódások, de alapvetően jó volt együtt.

2012. nov. 21. 11:30
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
miért ne lehetne két gyerek egy szobában? sztem ez teljesen normális, hisz testvérek. nálunk igaz két szoba van és most jön az első lurkó,de a nagyobb szoba nappaliként funkcionál,így eszünkben sincs ott aludni. tehát a kisivel leszünk egy szobában. mire eléri a 3-4 éves kort,mikor már talán lesz igénye saját szobára és kistetstvér is gyarapítja a családot,addigra meg húzunk 2 plusz szobát. ne aggódj ezen,nagyon jól fognak alkalmazkodni egymáshoz!
2012. nov. 21. 11:32
 7/24 anonim ***** válasza:
33%
Én nem szülnék így, de ezt mindenki maga dönti el! A párom tesójáéknak 1 szoba+nappalijuk van, szeretnének tesót, de a pici a szobában van, ők meg a nappaliban! Nekem ez nem férne bele az életembe! Nekem van 1 lányom, de elképzelni se tudnám, h szüljek úgy gyereket, h nincs külön szobája! De ez Én vagyok! Ha belefér neked és így megfelelő, akkor miért ne! Ezt magaddal/magatokkal kell megbeszélni, hogy ez így oké-e nektek! :) Szerintem nem túl jó, ha a másik gyerek nem tud aludni a sírástól... Persze biztos ezt is meg lehet oldani valahogy! Mindenesetre sok választ fogsz kapni, de ha szeretnétek tesót és nem zavar a felállás, akkor vállaljátok be! A TV-ben minap láttam 1 riportot, ahol 6 kisgyerek volt 1 szobában! :DDDD Szóval, ha ezt nézzük, bármi belefér!!! :)
2012. nov. 21. 11:33
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora a két szoba? Nappali + 2 háló vagy összesen két szoba van?
2012. nov. 21. 11:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Összesen 2 szobás a lakás. 48 nm.
2012. nov. 21. 11:38
 10/24 gabszem ***** válasza:
89%
Én egy 54 nm-es 1,5 szobás lakásban nőttem fel a bátyámmal egy szobában, nem mindenkinek jut nagy kertes ház (sajnos)... SZóval én bevállalnám.
2012. nov. 21. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!