2 szobás lakásban 2 gyerek. Hogyan?
Én ezt úgy tudnám elképzelni,hogy a nappali lenne a "bandázós" hely a szoba meg az "alvós hely!
Apuka délelött alszik az alvós szobában a picivel aki ugye a legelején sokat alszik!Ti meg a naggyal kint a nappaliba!Ebéd utáni alvásnál alszik a kicsi meg a nagy is az alvós szobában meg persze éjszaka is!Ahogy egy picit növekszik a kicsi szépen össze lehet hangolni az alvásokat hogy egyszerre aludjanak a naggyal(már akkor is ha még a pici nem áll át a napi 1 alvásra)
Magyarul a szoba a gyerekszoba amibe Apuka bekucorodik délelött durmolni!Akár a nagyobb gyerkőc ágyára akár egy matracra!
Szerinted nem jó ötlet??
Nálunk apa 3 műszakos, 1,5 szoba hallos a lakás. Meg lehet oldani a dolgot. Nálunk a nagy már elmúlt 4, mikor jött a pici, így ő már nagyjából tud csendben maradni, ha kell. Apának füldugó, és szinte bárhol alhat.
Az első jó ötletet írt le egyébként. Csak nálunk ezzel (apa egyik szoba,. mi a másikban) az volt a baj, hogy ha dvd-zni akart a nagy, az a nappaliban volt... Vagy pl nyáron délelőtt a nappali 50 fokos, délután a kisszoba.
így nálunk a füldugó jött be. A nagy nálunk már nem alszik. De a pici 2 hós kora óta délelőtt vele alszik ilyenkor, és persze apa horkol,de így lehet jót aludni :)
Megoldható, de nem könnyű.
utolsó vagyok: nálunk mondjuk a francia ágy picit el van szigetelve a nappali többi részéről.
Amin gondolkodj el (nem tudom milyen a lakás), konyhából hálót csinálni, nappaliból amerikai konyhás nappalit.
két szobás, akkor a párod miért a nappaliban alszik?
Apa az egyik szobában, a pici a másikban és ha a nagy fáradt akkor őt berakod abba a szobába ahol a pici van
ez már kötekedés de akkor is, akkor vagy két szobás a lakás vagy pedig egy szobás plusz nappali.A nappali és a szoba nem ugyan azt jelenti.
És én 1 szobás lakásba biztos, hogy nem szülnék még egy gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!