2 szobás lakásban 2 gyerek. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnénk tesót a kisfiunknak, de még jópár évig biztosan nem lesz pénzünk nagyobba költözni. Sokat agyalok azon hogy ez vajon hogy kivitelezhető az elején. Amíg mondjuk apa alszik a nappaliban délelőtt (állandó éjszakás), a kicsi szintén sokat aludna, nekem pedig ott lenne a nagyobb, aki csak egyszer alszik, és el sem tudom képzelni ki hol aludjon. Mások meg tudják oldani hasonló szituációban, vagy abszolút rossz ötlet?2011. dec. 28. 21:07
11/14 anonim válasza:
fogalmad sincs mit jelent az, hogy nappali
Gyere el, hozzánk szívesen megmutatom, nekünk van 3 szobánk plusz egy nagy nappalink amit este nem használunk alvásra, mert akor már hálószoba lenne a neve
12/14 A kérdező kommentje:
Na. Pár kommenttel előbb azt kérdezted hogy 2 szobás vagy 1 szoba plusz nappalis-e. Na, keress olyan eladó lakás hirdetést, ahol úgy van hogy 1 szoba plusz nappalis. Mindenhol 2 szobás van írva, hiába használják mindegyiket esetleg alvásra is. A nappali a lakás azon helysége ahol a legtöbb időt töltik, illetve ahol a vendégeket fogadják. Ezen nem változtat az sem ha alszanak is benne. Külön köszönet azért hogy a kérdésre eszed ágába nem volt válaszolni. És hogy ma is álmatlanul forgolódj a szeretetmentes, óriási lakásotokban: a mi lakásunk 2 szobás, az egyik gyerekszoba, a másik nappali, ahol mi alszunk :) Azon meg egyáltalán nem csodálkozom hogy hasznosság terén ilyen alacsony százalékkal szerepelsz. És én még le sem pontoztalak. Pedig bőven kimeríted a nem hasznos kategóriát. Na, én ezt nem folytatom tovább. Meghagyom hogy a tied legyen az utolsó szó. Legalább ez az egy örömöd legyen az életben. Boldog Új Évet Kívánok neked!
2011. dec. 30. 14:07
13/14 anonim válasza:
első válaszoló vagyok!
Én olyan kíváncsi lennék kérdező hogy végül hgy döntöttél???Remélem azért nem mondasz le a kistesóról mert "csak" két szobátok van!!
14/14 A kérdező kommentje:
Még agyalunk a dolgon. Nagyon nagyon vágyom egy második gyerkőcre. Hiába próbálom lebeszélni magam, nem megy. Szerintem bevállaljuk, aztán pár év alatt csak sikerül nagyobba költöznünk :)
Boldog Új Évet mindenkinek!
2011. dec. 31. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!