2 gyerek hány szobás lakásban? Nálatok hogy van?
4 gyerek 3 szoba plusz nappali.
Hiteles. Havonta 40 ezer jut a kajára. Jól főzök, így az nem okoz nagy gondot, sütni is szoktam.
A lakáshitel 67 ezer, a rezsi 80 körül. Kicsit el vagyunk maradva, de nem vészes. Könnyebb lenne, ha nem lenne mellé plusz hitel, mert vettünk tévét és egy autót, mert nálunk rossz a közlekedés, mivel vidék.
De boldogok vagyunk, nem panaszkodom.
nálunk 3 szoba,zuhanyzó,fürdő,mosókonyha,nappali,konyha,étkező
4millió ft hitelt vettünk fel.havi 40-et fizetünk.
ja és családi házról van szó. a rezsi 80 körül van plusz 15 a tel.számla,és 9-10 az ovi
én gyest és családit kapok. a férjem vállalkozó-így a bevétel se midig ugyan annyi. hol jobb,hol rosszabb..
Van egy kislányunk és egy kisfiunk.A lánykánk 2,5 éves múlt a kisfiunk 7 hónapos.Két szobás negyedik emeleti panelban lakunk.Mi alszunk a nagyszobába, ők a kicsibe.A nagylány már 2 heverőn alszik összetéve, a kicsi még kiságyban.Ha elindul a fiú mindketten a két heverőn fognak aludni(persze ha működni fog). Ha nagyobbak lesznek a férjem megcsinálja, hogy valahogy kettéosztja a szobát gipszkarton, harmonikaajtó vagy szekrénnyel.
Igen a miénk, de még 25 év hitel van rajta így én mindig azt mondom, hogy albérletbe vagyunk az OTP-nél..... :)
Nagyon nehéz, én gyeden vagyok, tehát tűrhető az én "fizum, a férjem is dolgozik az ő fizetése is tűrhető. Épp hogy kijövünk a pénzből de igyekszek spórolni a kajákon főleg. 5 éve fizetjük,(5 milliót vettünk fel, most 9,5 millióval tartozunk :( ) eddig 25.000 Ft-tal fizettük most emelkedett meg 65.000 Ft-ra.(fészekrakósók vagyunk), igen elég nehezen fizetjük.Annyi hogy legalább a miénk.Ezt nem érzem "annyira" kidobott pénznek mintha albérletet fizetnénk.....
Most érkezik a 2.fiunk, a "nagy" 2 éves.
1,5 szobás(35nm-es) 2.emeleti panelban lakunk.Pici konyha,fürdő, a félszoba az étkező, a nagyszobában alszunk.Ahhoz képest,hogy mindenki csak néz hogy férünk el,tök jól elvagyunk:)Férjemmel egy kinyithatós kanapén alszunk, fiunk egy nagy szivacson(amit majd ágyba is lehet használni)és még van a kiságy.
45ezer a bérleti díj(albérlet),20-25 körül mozog a rezsi,télen 30 is lehet,de ennél nem szokott több lenni.
Nagyon szeretünk itt lakni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!