Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ja most olvastam, hogy milyene...

Ja most olvastam, hogy milyenek a szomszédok a panel lakásban ha sok a gyerek . Én inkább nem szülök. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Most olvastam,hogy a szomszédok milyen görények ha több gyerek is van,Jaj én akkor nem szülök nem szeretem a veszekedést.radiátor verést ,csengetést,pofázást van kettő ök már nagyok és csendben is vannak.Neketek szomszéd???
2011. júl. 6. 11:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak egy gyerek van. Nem hagytam sosem sokat sírni, ennek ellenére volt, hogy verték a radiátort, amikor ordított. Tudom, nem mindenki éli így meg, de nekem egy horror a panelba gyerekkel:(
2011. júl. 6. 11:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi jó helyen lakunk.

Bal oldalt egy 1 éves gyermek van a sarokban.

Jobb oldalt követlen egy srác a párjával, de szinte nincsenek itthon. Jobb sarokban meg egy anyuka 4 gyerekével. Mindegyik iskolás már. Ott pl. egy kisebb kutyus is van, aki néha ugat.

De engem egyáltalán nem zavar egyik szomszéd sem.

És őket se zavarjuk mi.

2011. júl. 6. 11:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is panelban lakunk, nekem semmi rossz tapasztalatom sincs. Nagyon aranyos a közvetlen szomszédom, egy idősebb néni, mindig kérdezi tud e segíteni, elmegy vásárolni helyettem. Ha pedig más emeleti szomszéddal találkozom ők se szólnak be, mindig érdeklődnek hogy vagyunk, na meg persze a szokásos, hogy de aranyos, de szép... 1 gyerekes és 21 hkm
2011. júl. 6. 11:51
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is panelban laktunk 15 éves koromig, és majdnem minden lakásban volt legalább 2 gyerek. (4 emeletes panel volt) És az egész ház tök jóban volt egymással, mi gyerekek állandóan kint játszottunk együtt, a szüleink is nagyon jóban voltak. A legjobb volt, hogy gyakorlatilag egy korosztály voltunk pár év eltéréssel. Így együtt voltunk kicsik, és egyszerre lettünk nagyok. :)
2011. júl. 6. 11:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kisbabám van, de halkabb mint a szomszédaim, pedig ott nincs gyerek...

Legszívesebben én verném a falat, amikor üvöltöznek, és hajnalig buliznak, mi meg csak nézzük, ahogy a babánk vergődik a kiságyban, ami szó szerint pattog a zene hatására.

De amúgy igazad van, senki sem toleráns senkivel, senki sincs tekintettel senkire.

Ha tehetném költöznék el inkább, mondjuk egy csendes tanyára.

:(

2011. júl. 6. 11:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem észre, hogy panelban mindenki hangoskodik! Kutyával költöztünk ide, és én mindig rászólok, ha ugat, ne zavarjon másokat. Szerintem egyébként lakásból lakásba nem lehet áthallani, mert mi sem szoktunk semmit hallani. Viszont ha a folyosón vannak... Na attól agybajt kapok. Miért kell a folyosón beszélgetni max hangerővel? Simán behallatszik hozzánk minden. És nem 2 percről van szó, amíg kikíséri a vendéget, hanem hosszasan csinálják. Én meg odafigyelek arra, hogy ne csapjunk zajt. Lehet én vagyok a buta. Nemsokára megszületik a babám, kíváncsi vagyok, hogy őt fogja-e zavarni ez a dolog. Ha igen, akkor nem lesz itt jó szomszédság, mert sajnos ami a szívemen, az a számon...
2011. júl. 6. 11:56
 7/21 anonim ***** válasza:
A szomszédok miatt nem akarsz szülni?
2011. júl. 6. 11:58
 8/21 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész ház teli van kisgyerekkel. Ennek ellenére az óvodás gyerek anyukája szokott dörömbölni, ha sír a gyerek. Volt, hogy nappal is, de muszáj volt felporszívóznom, ha meg jön utánam, rángatja a zsinórt meg a nyakára tekeri.

Volt, hogy a beteg síró gyerekhez átment a szomszéd, hogy mit ordít, az ő gyereke nem tud tőle aludni, meg mit tologatja a fiú a kisautót, áthallatszik hozzá! Akinek nincs gyereke, komolyan, az a legtoleránsabb.

2011. júl. 6. 12:01
 9/21 anonim ***** válasza:
A gyerekemnek tök csontos térde van és olyan hangosan mászik, hogy már ebből is volt probléma. Komolyan nem tudom, hogy az a szerencsétlen gyerek nappal miért nem játszhat kedvére, ha jó idő van, úgyis kimegyünk, azt a pár percet, amíg lefoglalja egy játék, miért nem lehet kibírni? Az meg külön idegesítő, hogy a bolond szomszédok azt nem veszik figyelembe, hogy nem csak a mi gyerekünk hangos, hanem tőlük is áthallatszik minden, de ugye én kussoljak, mert a gyereket nem tudom megnevelni, hangos!
2011. júl. 6. 12:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi gyerek nélkül költöztünk panelbe, nemsoká a szomszédnak született baba. Felettünk egy bulizós alkesz lakott, oda mindig kopogtam, ha sikítva szexeltek, vagy úgy hallgatták a zenét, hogy nekem ugráltak a dolgaim az asztalon... de a baba sosem zavart, pedig sírós volt nagyon. Mikor elkezdett sírni, mindig mosolyogva hallgattam, hogy inkább ez, mint az alkesz tombolása, és örültem, hogy babát hallok, mert mi is terveztünk.Soha eszembe nem jutott átkopogni, inkább átmentem volna, hogy segítsek, ha kell,(sokat tudok a babákról, a szakmám miatt), de ezt sem tettem meg, mert alig ismertem őket, és féltem, hogy félreértik.

Azóta elköltöztünk, most én várok babát, de mi falun lakunk, szóval nálunk sem lesz átkopogás :)

2011. júl. 6. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!