Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a (panel)...

Mit csinálnátok a (panel) szomszédokkal ilyen esetben? Este fél 10-kor is még szaladgál, ugrál a gyerek, nekünk meg szétmegy a fejünk.

Figyelt kérdés
Napközbeni szaladgálást már megszoktuk.Bár volt,hogy szóltunk nem lehetne e halkabban, de azt kaptuk,hogy nem bírják lekötözni a fiút kb 3 év körüli. Meg is értettük.De az ,hogy még este fél 10-kor 10-kor is ez megy ez már sok.Beremeg még a fal is.
2012. nov. 25. 12:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem értem mit kell lehurrogni. Nappal írtam már nem figyelünk erre, de azért este 10-kor ne már minden nap!. Pláne,hogy egy ekkora gyereknek már aludnia kellene.Bocsi de családi házban nőttem fel mégsem ugrálhattunk már ilyenkor, sőt ilyenkor már aludnunk kellett. Tudom,hogy szülői hiba, de a szülöket nem érdekli ..... idősebbek,a gyerek egyke, apa nem ü le vele játszani és rá se szól, az anyjára meg nem hallgat. Ha most nem kezdik el megértetni vele mikor van alvásidő és másokis laknak itt akkor mikor fogja megérteni?Tisztában vagyok vele ,hogy nehezen fogják még fel az ekkora gyerekek,de minél többször rá lenne szólva és el lenne magyarázva akkor hamar megértené vagy csak belerögzülne az agyacskájába.
2012. nov. 25. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a helyzetedet. Felettünk egy 2 gyerekes család lakik. A 3-on, SOHA nem hozzák le a gyerekeket játszani. A nagy 7-8 éves a kicsi pedig 1 múlt. Szerencsétlen gyerekeket sajnálom amiért ilyen szüleik vannak és nem csodálkozok, hogy otthon ugrálnak, mert valahol kell nekik. Csak amikor 11kor is még azt hallgatom vagy éppen akkor jár le a jóasszony mosógépe. 3 éve lakunk itt és 1szer mertem szólni, hogy már nem bírjuk akkor megkaptam, hogy mit ugrálok, mert én csak bérlő vagyok és költözzünk ha nem tetszik. Hát köszönöm szépen.
2012. nov. 25. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy másnap hajnalba amikor mentem melózni (3kor) felsétáltam hozzájuk és ráültem a csengőre. Az meg neki nem tetszett, de ha ő így akkor én is. Azótamég köszönni se hajlandó...

2012. nov. 25. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!