Köhög a baba. Nem beteg! Erőlteti. Tapasztalt valaki ilyet? Miért csinálják? Amúgy tök aranyos. Rászólok, hogy ne csináld és kinevet. De néha azért kicsit zavar, hogy imitálja a köhögést.
Mennyi idős?
Nem csak utánoz valakit, esetleg tetszik neki, hogy rászólsz? Én piciként a frászt hoztam anyukámra, hogy beteg vagyok, nagyim meg egyből vágta, hogy csak őt "csúfolom" (rossz szokása volt a torokköszörülés) 🙂
Az én 21 hónaposom meg hónapok óta azzal szórakozik, hogy butaságokat mond, pl. kulacsnak hívja a lakatot, pedig tudja a rendes nevét is, és huncutul nevet, ha kijavítom... De a babakocsiból is azért dobálnak ki dolgokat, mert az is egyfajta interakció a szülőkkel, ha visszaadják, szóval ha te tudod, hogy biztos nem beteg, akkor szerintem nevess vele :)
Előbb-utóbb úgyis jön valami jobb poén, és leszoknak az ilyen butaságokról.
8 hónapos.
Hát én is azt gondoltam, hogy valahol ezt látta és megtetszett neki. Férjem szerint akkor csinálja, ha valamit már megunt vagy nem úgy van ahogy ő akarja.
De tényleg mindig van valami. Nem mondom, hogy unalmas velük az élet.😄
Nagy színészek. Az enyém azért is csinálta, mert tudta hogy akkor dobok el midnent és futok hozzà. :)
Aztán kirohogott. 8-9 hósan igen.
Máskor meg szimplán csak kinevet, hogy meg ijesztő anyàt. Imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!