Szerintetek egy férfi képes ellátni egy újszülöttet/csecsemőt?
Persze hogy képes. Örülj neki, hogy ilyen a férjed és érdekli a baba. Ez szerintem a normális. Nálunk is mindenben kiveszi a részét(kivétel az etetés volt, mert csak cicit vette el.)
A szüleid nem minősítem inkább. A továbbiakra annyi jó tanácsom van, hogy ne oszd meg velük az életeteket. Folyamatosan el fognak bizonytalanítani, az okosságokkal, hogy régen mi volt, mit hogy kéne csinálnotok.
Nem vagy szar anya! Te jó anya vagy, a férjed pedig jó apa! Ne hagyd magad!
A szuleid szegyelljek magukat, anyad meg plane. Akkoriban a ferfi csak megcsinalta a gyereket, a no szakadt bele mindenbe, halisten manapsag ha csak nem egy semmirekello szar embernek szul egy no, ez nem igy van.
En is csaszaros voltam, 2 hetig velunk volt a ferjem, egy hetig hamarabb kelt ki az agybol mint en.😀 aztan ugy alakult, hogy a babank 3 es 4 honapos koraban is korhazban fekudtem 5-6 napokat, gyonyoruen helytallt. Azon kivul, hogy szultem es szoptattam, ugyanazokat tudja megcsinalni a gyerekkel, mint en.
Ezek ilyen kamukérdesek?
Vagy hogy lehet valaki olyan hülye, hogy komolyan megkérdezze, baj-e, hogy engedi az apának, hogy foglalkozzon a gyerekével?
Ha ez a kérdes komoly, menj el pszichologushoz, mert nem normalis ilyen függesben lenni felnött ember létedre anyád véleményétől
Te is tudod, hogy nem vagy szaranya (?), amiert a gyerek APJA ellatja a gyereket. 🤣
Nem kell ilyen maradi hulye velemenyekkel foglalkozni. Egyebkent szerintem a keseruseg szolt belole, vagyott volna anyad nagyon is arra, hogy segitsenek neki, csak nem jott ossze.
Miért ne lenne képes? Ugyanúgy felnőtt, felelős ember (legalább is jó esetben). A szoptatáson kívül mindent meg tud csinálni (amúgy sem egy atomfizika).
Mellesleg régen is ellátták a férfiak a babákat is, ha kellett, mert pl. a nő belehalt a szülésbe.
Ez hívjàk apának.
Nálunk apa is teljes értékű szülő, főleg mióta nem szoptatok. Le is dobtam volna az ékszíjat, ha nem tudja ellátni magát meg a gyereket. 4 gyerekünk van, férjem mindent csinál velük, néha még így kevesek vagyunk.
Az egyetlen dolog amire egy férfi nem képes a gyerek körül, az a szoptatás.
Nyilván sajnos nekünk apáknak nemigen van kulturális és társadalmi hátterünk ebben, kb az Y generáció az első akiben felmerült, hogy essssetleg mi lenne, ha az apa kb egyenlő részt vállalna a gyereknevelésből. Nincs kit megkérdeznünk erről, nincs mintánk, sőt, az öregek visszahúznak, demotiválnak, minősítenek.
Pedig még azt az ősrégi problémát is megoldja, amitől a férfiak évezredek óta szenvednek... eléggé úgy tűnik, hogy a babával sokat foglalkozó férfi jóval szexibb a feleségük szemében:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!