Szerintetek egy férfi képes ellátni egy
újszülöttet/csecsemőt?
Figyelt kérdés
Császáros voltam, és a férjem ávette a babánk körüli teendőket, amíg itthon volt, hogy engem kíméljen. Aztán úgy alakult, hogy munka után is sokszor ő foglalkozott a gyerekkel, többnyire övé volt a fürdetés.(Ő kifejezetten akarta csinálni) Ahogy ez kiderült, a szüleimtől-legfőképp anyától- megkaptam, hogy nem szabad egy ilyen pici babát egy férfira bízni, ez a nő feladata, mert náluk is úgy volt. Szerintetek sz@r anya vagyok azért, mert engedem, hogy ő is kivehesse teljes mértékben a részét a babázásból?
Egyedül a szoptatás az, amit a férfi nem tud megoldani, minden más ugyanúgy a dolga, mint az anyának
tegnapelőtt 17:17
12/16 anonim válasza:
Képes hát...de ezt nem kell más orrára kötni.
tegnapelőtt 17:58
13/16 anonim válasza:
Az apának kell segíteni az anyának szülés után, ez a természetes. Nekem is mindháromnál segített az első napokban. Most is segít a gyerekek körül. Olyan férfinak nem is való gyerek, akinek teher segíteni vagy egyáltalán nem segít. Van az apáknak szabadság is szülés után, nem munka mellett kell segíteni a baba körül.
tegnapelőtt 22:08
14/16 anonim válasza:
13 nem segít...kiveszi a részét.
tegnapelőtt 22:27
15/16 anonim válasza:
Igaz nekem már 10 hós a gyerekem de az apja furdeti őt mindig, nyilván ha nincs itthon akkor én. Sőt mikor itthon van napokat akkor van hogy egész nap ő cseréli a pelusát is. Van hogy egyedül viszi el sétálni stb. Az én férjem rendesen kiveszi a "felét" belőle és egy cseppet sem érzem magam rosszul miatta.
Ugyhogy te se érezd rosszul magad.
tegnapelőtt 23:06
16/16 anonim válasza:
Aposom amikor megtudta hogy a fia ejszaka felkel a picihez es meg pelenkazza is erre azt valaszolta, hogy az o idejebe a ferfiaknak nem ez volt a dolguk, azert vannak otthon az anya mert ez a dolga. A ferfi meg ejszaka aludjon. 3 gyereke van allitolag 1 pelenkat se cserelt ki
En erre vissza valaszoltam gondolkodas nelkul hogy a fiad is szerette volna ez a gyereket nem csak en es szivesen kel fel.hozza es foglalkozik vele 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!