Lehet így gyermeket, babát nevelni?
Figyelt kérdés
Mind nap a nap 24 órájába percre pontosan etetni,itatni,altatni.Úgy értem 9 óra akkor reggelinél se 8:59 kór nincs reggeli se 9:05 perckor csak pontba 9 kór,és ugyan így van altatás,12 órakor ebéd se egy perccel később se előbb,és mindig csak akkor kap teát ha ütött a tea óra ideje.2010. jan. 4. 13:43
51/55 A kérdező kommentje:
64% os vagy ennyi törődj bele,és írd ki magadból azt aki vagy egy szerencsétlen!Akinek a válaszát is kitörlik jaj szegénykém:)Tudod 64% a jeled!!
2010. jan. 5. 13:05
52/55 anonim válasza:
nem törölték ki egy válaszomat sem, szegénykém. De te nem is vagy magyar ugye? Mi meg itt cikizünk, hogy nehezen megy. Még kicsit gyakorlod és jobb lesz, ne aggódj. Bocs érte, visszavonom az egészet.
53/55 anonim válasza:
Meg bocsátok,akkor én is bocsánatot kérek:)
54/55 anonim válasza:
Ez a dolog nagyon elfajult, és nem a 64 és 67 százalékos, hanem a kérdező miatt.Ő sérteget itt folyamatosan mindenkit, pedig csak egy kicsit magába kellene néznie.Ha elolvassa a saját kérdését, abból rájöhet, hogy van abban valami, hogy helytelenül ír.Előfordul az emberrel, hogy véletlenül elüti, vagy nem tud minden szót helyesen leírni, de ez annál jóval több.Azzal meg, hogy sértegeti az öt kritizálókat, csak magát minősíti.
55/55 A kérdező kommentje:
13:13-mas ez kinek szólt?Ezt nem értem!Kérlek magyarázd meg.De szerintem viccelsz?:))
64%-osnak üzizem:Ok,elfogadom,és ugyan úgy,viszonozom a bocsánat kérést!
Én itt befejeztem!
Szép életet kívánok minden babának,mamának.Ha valakit megsértettem bennem van annyi becsület,hogy elnézést kérjek.
2010. jan. 5. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!