Lehet így gyermeket, babát nevelni?
Majd az isten megbünteti őket!Elég büntetés,és szégyen,hogy ennyi unatkozó nyomi írt aki másokat sérteget,és kívánom nekik,hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életükbe,és mert csak erre képesek!Szánalmasak,és undorítóak.Az emberi társadalom genetikai hulladékai,egy senkik,mert annyi emberi érzés sem szorult beléjük,hogy normálisan viselkedjenek!Az ilyen embernek mind akik itt sértegetnek másokat azok szánalmasak mert nincs jobb dolguk mind idejüket vesztegessék sületlen írásukkal.De addig is olvassuk őket központba vannak,szegények otthon biztos el vannak nyomva azért is nyomik:))Az ő azért írom kicsivel mert ezt érdemlik direkt módon,él a te is kisbetű marad mert nemérdemlik meg a nagybetűt,ezzel elmondtam mindent.Annyiba sem veszem a sértegetőket,hogy megtiszteljem valamilyen formában,hány az egész "ember"
64%-os előadó ennyit ér az eszed 64 %,és előszeretettel imádsz magaddal beszélgetni látom,ez szégyen,és égö:)
67%-od hát igen te 67%-os vagy talán megrokkant az agyad,és sajnos ezt látjuk is a hozzászólásaidból,és élvezettel beszélgetsz te is önmagaddal.Iszonyat vagy!De én így élvezem mert legalább jókat nevetek rajtatok.Írjatok mert jó ritkán találkozom nyomikkal:))Pá-pá
Nézd az hogy te nem 64 %-on állok az csak egyet jelent valaki olvassa a hozzászólásaimat és értékeli őket. A tieiddel ez nem történhet meg, mert nem sok értelmes mondat van bennük és azok is tele vannak helyesírási hibákkal. Csak mazochista lehet, aki végig olvassa őket és értelmezni próbálja.
Genetikai hulladék meg a gyermeked, mivel az intelligencia öröklödik és abból ti szűkösen álltok, bármelyikőtőkre is ütött a kölyök.
Ja és a másiknak, ez már analfabétizmus. Nem írtam oldalszámot. Egyébként illeszd be egy kommentedet a WORDbe és nézd meg, hány mondatot nem húz alá a helyesírás ellenőrzője.
Mennyi unatkozó borzasztó ember van itt!Azt nem értem ha okosat a válaszadó nem tud írni,akkor minek is ír?
A kérdező okos,aranyos jó ember,és édesanya !Csak jó dolog,hogy segíteni akar a rokonán,nagyon szép dolog.Bár aki sértegetni tud csak,és bántani a kérdezőt,az valami hiányt pótol,mert nincs meg a kellő értelme ahhoz,hogy ember módján viselkedjen!Az ilyen emberek feleslegesek ide,így van levegő rontok...Ha okosat nem tudsz írni 64%-os,és 67%-os akkor koccoljatok innét!
Látom saját magaddal ismét jól elcsacsog!Kis szánalmas labda fejű,üres agyú,agyrém vagy!Te úgy vagy szerencsétlen,nyomorult ahogy vagy.
Nem kellene kezeltetned magad üres fejű,és üres szívűség ellene te magadba roskadó unalmas liba.Ismét:SZÁNALMAS VAGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!