Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet így gyermeket, babát...

Lehet így gyermeket, babát nevelni?

Figyelt kérdés
Mind nap a nap 24 órájába percre pontosan etetni,itatni,altatni.Úgy értem 9 óra akkor reggelinél se 8:59 kór nincs reggeli se 9:05 perckor csak pontba 9 kór,és ugyan így van altatás,12 órakor ebéd se egy perccel később se előbb,és mindig csak akkor kap teát ha ütött a tea óra ideje.
2010. jan. 4. 13:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Jaj de kis okos vagy?Meddig tartott utána nézni, hogy hányadik oldalon van?Egyébként meg tanulj meg olvasni, ha már te is olyan jól tudsz helyesen írni.Egy darab helyesírási hiba sincs az írásaimban.Amikor pedig lemásoltam a kérdező írását, aláírtam, hogy a HELYESÍRÁSI hibákat javítottam ki benne.A fogalmazási hibákat nem tudtam, mert akkor át kellett volna írni az egészet. Védjed az IQ-bajnokot, ha ettől jobb lesz neked.Engem nem érdekel már ez a téma, csak azon csodálkozok, hogy itt milyen okos emberek vannak.
2010. jan. 5. 10:38
 42/55 A kérdező kommentje:

Majd az isten megbünteti őket!Elég büntetés,és szégyen,hogy ennyi unatkozó nyomi írt aki másokat sérteget,és kívánom nekik,hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életükbe,és mert csak erre képesek!Szánalmasak,és undorítóak.Az emberi társadalom genetikai hulladékai,egy senkik,mert annyi emberi érzés sem szorult beléjük,hogy normálisan viselkedjenek!Az ilyen embernek mind akik itt sértegetnek másokat azok szánalmasak mert nincs jobb dolguk mind idejüket vesztegessék sületlen írásukkal.De addig is olvassuk őket központba vannak,szegények otthon biztos el vannak nyomva azért is nyomik:))Az ő azért írom kicsivel mert ezt érdemlik direkt módon,él a te is kisbetű marad mert nemérdemlik meg a nagybetűt,ezzel elmondtam mindent.Annyiba sem veszem a sértegetőket,hogy megtiszteljem valamilyen formában,hány az egész "ember"

64%-os előadó ennyit ér az eszed 64 %,és előszeretettel imádsz magaddal beszélgetni látom,ez szégyen,és égö:)

67%-od hát igen te 67%-os vagy talán megrokkant az agyad,és sajnos ezt látjuk is a hozzászólásaidból,és élvezettel beszélgetsz te is önmagaddal.Iszonyat vagy!De én így élvezem mert legalább jókat nevetek rajtatok.Írjatok mert jó ritkán találkozom nyomikkal:))Pá-pá

2010. jan. 5. 10:39
 43/55 A kérdező kommentje:
Kérem azokat akik rendesen,kedvesen,és segítőkészen válaszókat vegyék semmisnek ezt a 64%-67% személyt.Mert ezek még arra sem képesek,hogy valamibe nézzük őket!
2010. jan. 5. 10:44
 44/55 anonim ***** válasza:
0%

Nézd az hogy te nem 64 %-on állok az csak egyet jelent valaki olvassa a hozzászólásaimat és értékeli őket. A tieiddel ez nem történhet meg, mert nem sok értelmes mondat van bennük és azok is tele vannak helyesírási hibákkal. Csak mazochista lehet, aki végig olvassa őket és értelmezni próbálja.

Genetikai hulladék meg a gyermeked, mivel az intelligencia öröklödik és abból ti szűkösen álltok, bármelyikőtőkre is ütött a kölyök.

Ja és a másiknak, ez már analfabétizmus. Nem írtam oldalszámot. Egyébként illeszd be egy kommentedet a WORDbe és nézd meg, hány mondatot nem húz alá a helyesírás ellenőrzője.

2010. jan. 5. 11:04
 45/55 A kérdező kommentje:
Akkor is egy 64%-os agybeteg vagy 64%-os ezt már lesem törölheted magadról,kis szócsatás unalmas nyomi,csak írj magadnak magról tudod 64%:))))))))))))))))))Tudod 64%még rokkant nyugdíjhoz sem elég:))
2010. jan. 5. 11:31
 46/55 anonim válasza:

Mennyi unatkozó borzasztó ember van itt!Azt nem értem ha okosat a válaszadó nem tud írni,akkor minek is ír?

A kérdező okos,aranyos jó ember,és édesanya !Csak jó dolog,hogy segíteni akar a rokonán,nagyon szép dolog.Bár aki sértegetni tud csak,és bántani a kérdezőt,az valami hiányt pótol,mert nincs meg a kellő értelme ahhoz,hogy ember módján viselkedjen!Az ilyen emberek feleslegesek ide,így van levegő rontok...Ha okosat nem tudsz írni 64%-os,és 67%-os akkor koccoljatok innét!

2010. jan. 5. 12:18
 47/55 anonim ***** válasza:
A rokkantnyugdíj 40%tól van. Te okos, jóindulatú, kiváló anyuka.:)))))))
2010. jan. 5. 12:20
 48/55 anonim ***** válasza:
Ja és én lehetek agybeteg, neked az is nehezen menne, agy nélkül.
2010. jan. 5. 12:21
 49/55 A kérdező kommentje:

Látom saját magaddal ismét jól elcsacsog!Kis szánalmas labda fejű,üres agyú,agyrém vagy!Te úgy vagy szerencsétlen,nyomorult ahogy vagy.

Nem kellene kezeltetned magad üres fejű,és üres szívűség ellene te magadba roskadó unalmas liba.Ismét:SZÁNALMAS VAGY!

2010. jan. 5. 12:42
 50/55 anonim ***** válasza:
54%
Ezt még gyakorold, megint nem sikerült egy helyes mondatot sem leírni. Pedig nem ártana, ha legalább egy értelmes mondatot tudnál, mert mit fog a tanulni kis gyermeked, Kiírhatnál egy követekző kérdést: Mit tegyek nen tudok magyarul, mit fog tanulni tőlem a gyermekem? Bár szitkozódni biztos jól fog tudni, mert az neked nagyon meg. Bár már sok az agyból kicsit.
2010. jan. 5. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!