Lehet így gyermeket, babát nevelni?
Figyelt kérdés
Mind nap a nap 24 órájába percre pontosan etetni,itatni,altatni.Úgy értem 9 óra akkor reggelinél se 8:59 kór nincs reggeli se 9:05 perckor csak pontba 9 kór,és ugyan így van altatás,12 órakor ebéd se egy perccel később se előbb,és mindig csak akkor kap teát ha ütött a tea óra ideje.2010. jan. 4. 13:43
11/55 anonim válasza:
Előző vagyok, már olvastam, hogy nem te teszed ezt.
12/55 anonim válasza:
13:53-mas vagyok, most láttam a kommented, így akkor a rokonodnak szánom. :) Jaaaaj... Mennyi idős? Nem lehet, hogy még él benne egy kis komcsi szellem? :)
13/55 A kérdező kommentje:
13:52 kommentemet olvassátok vissza!
Én ilyen a gyerekemmel sosem tennék,eszembe sem jutna,de el vagyok szörnyülködve,hogy létezik ilyen.Pedig igen létezik,minden nap megtapasztalom.
2010. jan. 4. 14:00
14/55 A kérdező kommentje:
38 éves egyedül neveli a kicsit,és 12 hónapos a baba.
2010. jan. 4. 14:01
15/55 anonim válasza:
ez nem a suttogó módszer? Abban vannak hasonlók. Hogy megszabott ideig játszhat, meg aludhat.
16/55 anonim válasza:
Hú az ilyen ember egy kocka, és ha valaki ellent mond neki, és esetleg kiesik a kockából akkor belehal.
Ismerek egy ilyen embert, de ennél rosszabb nincs. Semmit nem fogadnak meg csak az jó ahogy ők kitalálják. Sz@r lehet az életük az tuti. Azt nem tudom hogy ilyen emberekkel hogy lehet együtt élni.
17/55 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen módszer,de szerintem nagyon drasztikus!
2010. jan. 4. 14:03
18/55 anonim válasza:
nekem annak tűnik, bár soha nem olvastam végig, de amit olvastam belőle az ilyen. És ez hasonlít a suttogó szabályaihoz. Egy tök képzetlen amerikai nő írta (még talán az iskolát sem fejezte be) gyereke se volt sosem, csak bébiszitterkedett és ebből gondolta hogy ő ért a gyerekekhez. Sokan követik sztárok közül is a módszereit.
19/55 A kérdező kommentje:
Sehogy hisz a pasija is elhagyta nem bírta--Közbe itt dolgozik a gyerekem nyom itt mindent,ha férre nyomok bocsi..
2010. jan. 4. 14:06
20/55 anonim válasza:
húú,ebből a gyerekből katona lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!