Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet így gyermeket, babát...

Lehet így gyermeket, babát nevelni?

Figyelt kérdés
Mind nap a nap 24 órájába percre pontosan etetni,itatni,altatni.Úgy értem 9 óra akkor reggelinél se 8:59 kór nincs reggeli se 9:05 perckor csak pontba 9 kór,és ugyan így van altatás,12 órakor ebéd se egy perccel később se előbb,és mindig csak akkor kap teát ha ütött a tea óra ideje.
2010. jan. 4. 13:43
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Látod, az védekezik, aki olyan, mint Te!Saját magad minősítetted szép asszonyka:)Röhej vagy, csak nevetek rajtad, és szánakozom, mennyire szerencsétlen és buta vagy!Védekezzél csak, legalább látom, mennyire szánalmas vagy, én meg nevetek, élvezem, hogy ennyire süket is vagy.Hihi.Írj, mert jó nekem ez így!Hihi.Írj, mert annyira jól csinálod!

Sajna törölték az előző válaszom, így leírom a Tiédet helyesírási hibák nélkül.Nehogy azt hidd, hogy más nem azt gondolja rólad, amit én.Magyar ember tudjon Magyarul, helyesen írni.Ha meg nem tud, ne írjon!Magadon szánakozzál, Neked van miért.Nem tudom, hogy tudod -e, hogy mit jelent a buta szó?Szerintem nem, mert ha tudnád, akkor inkább magadra használhatnád.Jó GYERMEKNEVELÉST!HIHI

2010. jan. 4. 20:16
 32/55 anonim ***** válasza:

Bocs, de utána olvastam, mert én nem így tudtam. Valóban két gyerekes anya volt, aki a gyerkeit Angliában hagyta a nagyszülöknél és Los Angelesben vigyázott sztárok gyerekeire. (hívhatjuk bárminek, de szerintem ez baby-sitterkedés).

A suttogót én nem olvastam, mivel úgy hallottam, hogy olyan a stílusa, hogy az idióta amerikaiknak megfelejen. Nem is túl tudományos (bár egyszerű lélek volt a szerző maga is).

Én elhiszem, hogy nem kell percre pontosan betartani amit leírt sőt megenged az anyukáknak egy kis lazaságot, akár egy órás eltérést is, de szerintem ez akkor is az ő hatása.

2010. jan. 4. 22:47
 33/55 anonim ***** válasza:
Bocs az OFFért, de érdekelne kedves magyarul oly jól tudó hozzászóló, a magyarban mióta írjuk a személyes névmásokat, birtokos névmásokat, jelzőket nagy kezdőbetűvel?
2010. jan. 4. 22:56
 34/55 anonim ***** válasza:
Ja és függő beszédben a kérdőszó elé miért kell a hogy kötőszó? A feltéles II típusú mondat pedig kicsit túlbonyolítottad. Elég lett volna egyszer feltételesbe ragozni. Nem működik a helyesírás javító programod?
2010. jan. 4. 22:59
 35/55 A kérdező kommentje:

Különben nagyon aranyos anyuka Ő!Sokszor mesél a szüleiről,hogy egyszerűen nem nevelték Őt kellőképpen,és nincs pl amit követni tudna.Ő szerintem csak jót akar a babájának,és nagyon nehéz lehet egyedül nevelni egy gyermeket persze valaki könnyebben megoldja,hogy egyedül neveli fel gyermekét,de Ő látom mennyit szenved.A magánytól,elhanyagolástól.Máma rákérdezem tud-e valamit a suttogó című könyvről.Szerintem felismerte,hogy baj van azért is kéri a nevelési tanácsadó segítségét!

Nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat,és a segítséget most legalább megértettem mért is van ez!Szép napot,és további jó fórumozást!KÖSZÖNÖM!

2010. jan. 5. 05:28
 36/55 A kérdező kommentje:

20:16 os!Töröltek szegény mennyire kis nyomorult vagy senkit nem érdekel a válaszod,ezért vagy kiradírozva!

Sajnálom a családod főleg a férjedet,hogy ennyire együgyű,sértegető,,nyomorult céltalan,szánalmas kapálódzó embernek nem nevezhető nyomi feleséget kapott!Ha nekem ilyen családtagom lenne mind te,szánakoznék,és hánynák tőled.Az ilyen ember mind te csak szánakozni lehet.Te csak egy rossz folt vagy akit ki kell radírozni,és látod ezt meg is tették helyeztem a gyakori kérdések szerkesztői,nagyon helyesen,súlyésztőbe veled!De különbem élvezem minden mondatod,mert egy szerencsétlentől mit is várhat az ember hát ezt!!

2010. jan. 5. 08:59
 37/55 anonim ***** válasza:

Kapálódzó-kapálózó

hánynák-hánynék

mind-mint

helyeztem-helyettem

súlyésztőbe-süllyesztőbe

Érdekes, hogy téged nem törölnek, mikor te sértegetsz engem.A férjemet meg ne sajnáld, ő nagyon örül, hogy ilyen felesége van, mint én.Legalább neki nem kell szégyenkezni, hogy a felesége nem tud helyesen írni.Az a szánalmas, hogy te itt vagdalkozol, de még mindig nem figyelsz oda, mit írsz le.Nem én védekezek, hanem te, mert legjobb védekezés a támadás, te pedig azt csinálod.Pont mint egy óvodás, úgy viselkedsz.És ha jól emlékszem, én nem kevertem bele ebbe a dologba a családodat, nem tudom, te ezt milyen jogon teszed.Olvasd vissza mit írtam először.Nevelgesd csak a GYERMEKEDET.HIHI

2010. jan. 5. 09:23
 38/55 anonim ***** válasza:
Ja, és még utoljára annyit, hogy a két hozzászóló, aki az én irományomban írta le a hibákat, azoknak írnám, hogy az a kérdező irománya volt lemásolva.Bocs.
2010. jan. 5. 09:24
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, de ez a te irományod, elhiszem, hogy a kérdező irományát másoltad le. De tele hibákkal. A kérdező nem használt nagy kezdő betűket (Te, Tiedet, Magyarul...) Másrészt az írásjelek előtt nincs, de utána szóköz van. És az idézett két mondat is a te saját kreálmányod.

Én elismerem, hogy nehéz a magyarul (nem Magyarul) helyesen írni, nekem sem megy tökéletesen, de legalább nem teszek másokra lekezelő megjegyzéseket. de ha már ezt teszed, legalább ellenőriztesd az irományod egy helyesírás ellenőrzővel (ami mellesleg, nem csak a helyesírási hibákat húzza alá, pirossal, hanem a zölddel a stilisztikai hibákat is, ha nem tűnt volna még fel)

Úgyhogy lapozz kicsit feljebb, olvasd el az üzeneted és kérj bocsánot. Remélem a GYEREKEDNEK nem te fogd kijavítani a leckéit, mert ez a helyesírás olyannyira gyengén megy, hogy még a hibáidat sem veszed észre.

2010. jan. 5. 09:54
 40/55 anonim ***** válasza:
0%
Egy válaszoló vagyok, nem kettő, de visszaolvastam az összes kommentedet és hemzsegnek ugyanazoktól a hibáktól. Helyesírási szótár (17. kiadás), kezdőbetűk, írásjelek használat címszónál lapozd fel.
2010. jan. 5. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!