Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet így gyermeket, babát...

Lehet így gyermeket, babát nevelni?

Figyelt kérdés
Mind nap a nap 24 órájába percre pontosan etetni,itatni,altatni.Úgy értem 9 óra akkor reggelinél se 8:59 kór nincs reggeli se 9:05 perckor csak pontba 9 kór,és ugyan így van altatás,12 órakor ebéd se egy perccel később se előbb,és mindig csak akkor kap teát ha ütött a tea óra ideje.
2010. jan. 4. 13:43
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Vagy elszökik mert nem bírja tovább!Egyébként az anyuka azért teszi ezt a gyerekkel,hogy rendszerességhez szoktassa.Hát nem tudom...
2010. jan. 4. 14:10
 22/55 anonim ***** válasza:

Azért a suttogót, ha valaki tényleg elolvasta, nem erről szól. Meg van adva az irány, de attól el lehet térni akár 1 órában is. Nem mintha én követném ezt az elvet, de elolvastam a könyvet.

Viszont nagyon kíváncsi lennék, mivel érvel ez az elmebeteg nő? És beállt már az a szerencsétlen kisbaba? VAgy nem gondolja, hogy ennyi idősen már akkor tényleg mindent percre pontosan kellene csinálnia? Mert gondolom, ez nem működik. Főleg, mert egy baba folyamatosan változik, változik az alvásigénye, gondolom az is,hogy az ételt mennyi idő alatt fogyasztja el, stb.

2010. jan. 4. 14:14
 23/55 anonim ***** válasza:
0%
Majd mire megy a gyereked iskolába, tanulj meg te is helyesen írni, mert így nem tudsz majd sokat segíteni neki.Sőt.
2010. jan. 4. 14:38
 24/55 A kérdező kommentje:

14:38-as!

Szerinte rád senki nem kíváncsi!Nekem nem gyerekem van ha nem gyermekem van.És neked ne legyen ara gondod,hogy tudok-e segíteni a gyermekemnek vagy sem.Inkább törődj a saját gyereked,és a családoddal.Biztos nagyon szerethetnek téged,hogy ilyen kotnyeles vagy!Az ilyen emberek mind te nagyon központi személyek,azért is utálják Őket,mert mindenkihez van egy jó szava,amiért utálni tudják:)Puszillak kicsi csillagom,csak így tovább!Remélem tovább rontod itt a levegőt.

2010. jan. 4. 15:27
 25/55 A kérdező kommentje:
Én abba bízzok,hogy ha ovis lesz a kisgyerek akkor már könnyebb lesz neki.Nem tudnátok tanácsot adni,hogy is vezethetném rá anyukát,hogy kicsit enyhüljön?
2010. jan. 4. 15:35
 26/55 anonim ***** válasza:
0%

Először is nem vagyok a kicsi csillagod!Másodszor a GYERMEKED puszilgasd, ne engem.Amúgy senki nem utál, mert nem vagyok kotnyeles, és nem vagdalkozni kellene, hanem megtanulni Magyarul helyesen írni és fogalmazni.Fáj az igazság?Nincs helyesírás programod?Pirossal aláhúzza a helyesírási hibákat.Mondjuk a fogalmazási hibákat nem.A levegőt pedig nem rontom, és hiába írtad azt, hogy a GYERMEKED nyomkodja a billentyűket, nem elütések, hanem helyesírási és fogalmazási hibák vannak a kis írásaidban.Úgy is mondhatnám, hogy hemzsegnek benne.

Szia Te IQ-bajnok.

2010. jan. 4. 15:41
 27/55 A kérdező kommentje:
Láttod az védekezik aki,olyan mind te!Saját magad minősitted szép asszonyka:)Röhej vagy csak nevetek rajtad,és szánakozom mennyire szerencsétlen,és buta vagy!Védekezzél csak legalább látom mennyire szánalmas vagy,én meg nevetek élvezem,hogy ennyire süket is vagy hihi!Írj mert jó nekem ez így HIHI Írj mert annyira jól csinálod!
2010. jan. 4. 15:46
 28/55 anonim ***** válasza:

Pedig ez a suttogó akárki akármit mond, méghozzá a legújabb kiadás. Tudom, nekem is megvan. Aztán mikor ilyeneket olvastam, hogy márpedig a gyereknek fél óra játék után kötelező aludnia 2 órát néztem egyet, és félredobtam. A férjem tette vissza a könyvek közé :D

Ugyan kérem. Ez baromság!!! Az én gyerekem alig alszik és? Szeret játszani és? Néha fél órát csúszunk előre-hátra a napirendben épp mikor ébred a pici és? Ha kihagyja az uzsonnát majd vacsira többet eszik és? Mi sem csinálunk mindent percre pontosan!

2010. jan. 4. 16:13
 29/55 anonim ***** válasza:

Nem, a suttogó azért nem ilyen. És nem bébiszitter írta, hanem 2 gyerekes anya. Attól még persze lehet vele nem egyetérteni :)

Abban nincs ilyen hogy hajszál pontosan x órakor lehet enni meg játszani meg stb. csak az van benne, hogy az ember életének van egy rendje, ami egy babának is biztonságot nyújt.

Pl. hogy ébredés után átöltözünk, pelust cserélünk, majd reggeli jön aztán játék, alvás, majd kézmosás, ebéd a szokott etetőszékében majd séta stb.

Tehát a dolgok sorrendje egy napban biztonságot nyújt neki, hiszen tudja, megtanulja mikor mi következik.

De a kérdező rokona ezt valahol baromira félreértelmezte és sajnálom szegény gyerekét...:((

2010. jan. 4. 16:17
 30/55 A kérdező kommentje:

Ő szeretné jó csinálni a nevelést,gondoskodást,és szerintem is nagyon nem jól teszi.Én pl azt teszem amit a gyermekem kér tőlem,nagyon kis értelmes,és megtudják mondani mi a jó neki.Egy anyuka ha figyel a gyermekére tudja mi a jó számára.De a rokon gyermeke sokat sír,és éjjel óránkét fel riad.Sokszor kérdezi anyuka mért nem alussza végig a babája az éjjelt,én nem tudom a választ.Szerintem ezek az alvás problémák is az miatt vannak,ahogy próbál jót tenni anyuka a babával.Valószínűleg el fog menni nevelési tanácsadóba.

Köszönöm szépen a válaszokat!Boldog újévet kívánok utólag is!

2010. jan. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!