Barátnőmék 39 és 45 évesen most készülnek gyerekvállalásra, szerintetek tényleg késő?
előttem lévő: 10:47-es
:)
közben már írtak többen
elsőt 28, másodikat 37 évesen szültem.
Miért jobb az ha valalkinek 40 évesen 20 éves gyereke van és kinéz 50 évesnek simán.
Köszi a válaszokat, akkor most meggyőzött a sok pozitív válasz, hogy mégse az "én készülékemben van a hiba", hogy buzdítom őket! Amúgy én is félig "zenész" vagyok, mert elsőt 28 évesen, a másodikat 36 évesen szültem, tehát mostz az enyém is egy éves a kicsi... :) Nagyon pozitívan változott az életünk, mióta ők vannak nekünk!
Előtte lusta voltam mindenre, trehány, azóta jövünk-megyünk, nagyokat kirándulunk (már amennyire a kicsivel lehet még)... és remélem ez sokáig így is marad!
Köszi mindenkinek és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK! :) (Most elmegyünk itthonról - épp hozzájuk - nem tudok majd reagálni, ha még esetleg írnátok).
a szüleim pont ebben a korban voltak mint a barátnődék,és bevállalták a húgomat(igaz ő véletlen gyerek,és 5.,de akkor is gyerek).most 10 éves és egy makk egészséges,nagyszájú kis csaj.szerintem nyugodtan merjék bevállalni.ilyenkor annyi vizsgálatra küldik a kismamát,hogyha valami baj van(de ne legyen)egyből kiszűrik.
nem kell azzal foglalkozni,hogy mások mit mondanak,mert nem másnak hanem maguknak szülnek gyereket.
sok boldogságot és egészséget kívánok a barátnődéknek,és persze neked is.és kívánom mielőbb élje át a várandósságot,szülést és anyaságot.
4 hós kis királyfi anyukája
Szia
Nekem még a középsuliban volt egy osztálytársam,akinek idősek voltak a szülei,és iszonyú jó kapcsolata volt velük. Nemrég halt meg az anyukája,és mivel ennyire szerette,a leendő kislányát,aki márciusban fog megszületni,őróla fogják elnevezni.
Üdv.,egy 5 hónapos gyönyörű kiscsaj anyuja :)
Boldog új évet mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!