Én szeretnék későbbiekben gyermeket (10 év múlva) de nem tudom hogy mikor lesz Magyarországon a melegeknek joguk a házasságra s a gyerekvállalásra .20/meleg f Szerintetek erre van esély?
1 tanács: Mo-on még mindig középkori a helyzet és ez sajnos csak rosszabbodik. Ha tényleg szeretnél családot, akkor tanuld szorgalmasan az angolt, 1-2 éven belül költözz ki Angliába és ott lesz esélyed. Idekint (én is itt élek) már nem rökönyödnek meg az emberek a másságon, azon meg pláne nem, h gyereket akarnak vállalni.
Nemrég volt egy szülőszobás műsor, ahol különböző párokat mutattak be. Én egy-kettőt még el is köttettem volna, mert látszott, h nem szülőnek való. Aztán az utolsó részben mutattak egy leszbi párt, akik a második babát várták épp. Az elsőt az egyik szülte, a másodikat a másik. Én végigbőgtem, mert olyan aranyosak voltak.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de remélem Magyarországon erre nem fog sor kerülni.
Amúgy ki lennél a gyerekednek?Az anyja vagy az apja?
Ha meleg vagy akkor fogadd el, hogy nem lesz gyereked, a természet ezt így intézte, nem kell ebbe beleavatkozni.
Tessék,itt volt a tükör!
Én meleg vagyok, külföldön élek.
Ha teheted,akkor ne Magyarországon könyörögj,hogy szülő lehess, hanem látogass haza a te családoddal,mint meleg szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!