Barátnőmék már 19 órakor altatják a gyereküket, mi még akkor sétálunk nyáron. Jól csinálják? Alszik reggel 8ig, de úgy, hogy közéjük veszik éjfélkor.6 hónapos
Szerintem az hogy maguk közé veszik nem jó.
Nem csak nehezebb lesz átszoktatni aztán,de a házaséletet is megöli.Az hogy nem mozdulnak ki soha az sem jó.
De ha a baba 7-kor alszik az tényleg nem gáz.
Igen jól csinálják!
Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó!
Ha nekik így a jó, akkor jól csinálják.
Ha neked meg úgy a jó, ahogy te csinálod, akkor te is jól csinálod. Biztosan van olyan te elveid között, ami barátnődnek nem tetszik, ebből nem kell nagy ügyet csinálni!
Mindemellett mi is van, hogy még fél 8-kor indulunk egy körre apával hármasban. De nekem is van olyan barátnőm, aki már 6-7 óra között leteszi a gyerekét aludni, és fel is kelnek reggel 4-5 között. Én belepusztulnék, ha akkor kellene kelnem, de ha nekik így jó, semmi közöm hozzá. A kislányuk nagyon is kiegyensúlyozott!
Istenem, ugye nem fogod az összes SZERINTED hibájukat felsorolni???
6 hónapos az a gyerek! Mi van, ha babahordozóban altatják???? Semmi!!!! Ha megtanul forogni, kúszni, mászni úgyis kénytelenek lesznek erről leszokni.
Drága vagy, de miért nem vele beszéled meg az aggályaidat? Hiszen a barátnőd!! Honnan tudod, hogy a te babád "jobbat alszik"?
Egyik hozzászólónak üzi: azért házaséletet éjfél előtt is lehet élni...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!