A páromtól ma reggel egy néhány hetes kismacskát kaptam ajándékba, de van egy 14 hós fiam, most mit csináljak?
Szia!
Az én fiam 18 hónapos volt mikor kismacskánk lett. Nem volt semmi baj, és máig nincs is. Vidd el állatorvoshoz, ő beoltja, ad neki féreghajtót és semmi egészségügyi probléma nem lesz. Mi fedeles lengőajtós alomtálcát vettünk és a konyhában van a pult alatt. Megfogja a szagokat, ápol és eltakar, és a fiam sem nyúl bele. Fontos az alom tisztán tartása és kb ennyi. A kiscica szerintem nem fogja bántani a gyereket soha. A mi macskánk engem szét tép játékból, elvenné a kajámat, szóval elég pofátlan, de a fiamat sosem bántja, játszik vele, a körmeit sosem engedi ki. Már fél éve élünk együtt és semmi incidens nem volt. És igaz a mondás, hogy minden csoda 3 napig tart, mert csak addig volt érdekes a cica olyan intenzíven a gyereknek, aztán megszokta, és már nem is "piszkálta". Ha szeretnéd a kismacskát, akkor mindenképp megér egy próbát a tartása. Biztos lesz aki itt azt mondja, hogy úristen macska meg gyerek együtt, hisz ezek az állatok 4 lábon járó biológiai fegyverek! De az én tapasztalatom mást mond :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!