S, O. S.! Kislänyom ma reggel kapott szurit este alväs elött kapott kupot es most mertem a läzät a popsiban 39! Mit tegyek? Amugy alszik csak az elöbb megebredt mert kakilt es teljesen jo kedvü nevet!
Hogy egy kicsit pontosítsak, az előbb nem olvastam elég figyelmesen, ne haragudj!
Tartsd be mindenképp, hogy milyen időközönként lehet adni a kúpot. Hűtőfürdő segíthet ilyenkor. Ne legyen jéghideg, csak amiben kellemesen érzi magát a baba. Igyon sokat.
csuklóra bokára TILOS, vizes kendőt tenni.Ez egy tévhit!!
Begyulladnak a kis izületei.
Neeee.Egészségügyis vagyok...
ma 06:48
Ugyan már! Több millió gyerek nőtt fel úgy hogy a csuklójára,bokájára vizes borogatást kapott,és ma egészséges emberek. Anno annak idején nekem az orvosom mondta,sőt amikor kint volt ő mutatta meg.A gyerekeim azóta felnőttek,és egészségesek.Anno annak idején nálam is alkalmazta anyukám,és én is egészséges vagyok..
Az a baj,hogy minden korban elutasítanak dolgokat ami régen jó volt,mert mindig kell valami új amit kitalálnak..
Semmi baja nem lesz a kicsinek ha leviszik a lázát...Attól nem fog ízületei gyulladást kapni,mert egyszer-kétszer így húzza le a lázát.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!